Samé lepší příběhy z natáčení

Jak píše foki o tom dědovi, kterej na to daihatsu šetřil celý život a asi by ho omylo, kdyby foki nezareagoval tak jak zareagoval. Mimojiné si myslím foki, že ses zachoval správně, i když jedna ze sousedek se na tebe teď dívá skrz prsty

Zachoval bych se stejně, tomu věř, protože takové věci bych si v dané situaci taky všiml, a nebylo by mi lhostejno, že jedno auto couvá a druhé se houpe ze strany na stranu.
Mě to štve o to víc, že nemám havarijní pojištění a taky kvůli toho, že si auto nekupuju každé 3roky. Pro mě je to celkem velká investice. I když nemám auto na krásu, tak ho samozřejmě nechci mít otřískané jako nějaký vidlák. U nákupních center apod. parkuju vždy co nejdál, někde o samotě, nebo na kraji, stejně jako jsem stál teď před domem. Jak vidím, tak se mi to vyplatilo. Je asi lepší mít otřískané dveře, ale stát někde pěkně v chlívku.

Prostě mě objížděl a netrefil se, nebo netrefila. Výzvy jsem vyvěsil včera na vchody, zatím se nikdo neozval, asi budu mít smůlu. Ještě jsem udělal jedno opatření a to že jsem zavolal do dvou autolakoven mých známých, kde jsem jim situaci popsal, kdyby náhodou přijel někdo namíchat buď barvu nebo chtěl opravit bok "červeného" auta.
SilverGhost a co se týče tvé příhody, tak věř tomu, že tohle bych neudělal, někoho křivě obvinit. Za prvé kvůli sobě, to je ten největší důvod a ani by mě to nenapadlo, to si piš. Jsem totiž zastáncem toho, že pokud chci, aby se někdo nějak choval, musím se chovat stejně. Tudíž odmítám hrát si na čestného člověka a být sám před sebou hajzl

Jinak podobný příběh mám, když problémová sousedka hned v přízemí si dělala z bytu průchodák, věčně bordel, ve vchodě smrad, věčně rozbité sklo od lahvi alkoholu apod. Napsal Jsem na městký úřád, podepsali to všichni sousedi, a pak aby si bral člověk dovolenou a mařil svůj čas po úřadech a ještě byl za debila, protože všechno otočila na mě a úřád stál ještě za ní