Oranzove disky: tuzing / tuning / styling ?
Re: Oranzove disky: tuzing / tuning / styling ?
no ano, boli, len akosi to nie vsetci postrehli :o) a par ludi sa do toho obulo a naslo to ako dalsiu zamienku si do mna rypnut :o( tak som sa rozhodol, radsej to oddelit a spravit z toho normalnu diskusiu bez zbytocneho urazania a urazania sa a skusit sa spolocne porozpravat o hranici tuningu a tuzingu.
Aktualne vysledky:
zatial najviac vedie to, co som pisal v prvom prispevku: zalezi na nakupnej cene auta :o))))))))
dalej vyplynulo nasledujuce rozlisenie: (pozor toto nie je urazka, len konstatovanie postrehu!)
1. tuning ako taky vlastne neexistuje
2. je bud styling, co su original parts (ale vocamcad-pocamcad :o), resp. clean-style
stupen I. clean-style: svetla a smerovky (akceptovany kazdym)
stupen II. clean-style: listy, narazniky,... teda body kit (akceptovany menej, ale ma aspon teoreticku sancu)
alebo potom je bod
3. , ze vsetko ostatne je de fuckto nepripustne a je povazovane za tuzing a hodnotene ako nevkusne
Aktualne vysledky:
zatial najviac vedie to, co som pisal v prvom prispevku: zalezi na nakupnej cene auta :o))))))))
dalej vyplynulo nasledujuce rozlisenie: (pozor toto nie je urazka, len konstatovanie postrehu!)
1. tuning ako taky vlastne neexistuje
2. je bud styling, co su original parts (ale vocamcad-pocamcad :o), resp. clean-style
stupen I. clean-style: svetla a smerovky (akceptovany kazdym)
stupen II. clean-style: listy, narazniky,... teda body kit (akceptovany menej, ale ma aspon teoreticku sancu)
alebo potom je bod
3. , ze vsetko ostatne je de fuckto nepripustne a je povazovane za tuzing a hodnotene ako nevkusne
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
dobre zkusim to jinak , rekni mi do ktereho bodu patris ty
PS: nezalezi na cene auta ale zalezi jaky mas cit pro kombinaci a vyladeni , i pekne a decentne udelana skodovka za par stovek (myslim nakup , ne to co do ní padne ) se muze brat jako pekny styling (nebudu brat to co pises protoze cleanstyle s bodykitem jak pises nema nic spolecneho aspon co znam belgickou scenu ) a na druhe strane kdyz nekdo da na MB S600 za 3000000 na vsechny plasty co jdou sundat chrom , coz bych povazoval za tuzing . takze neni to jen na cene auta a uz to konecne pochop
PS2:nikdo se do tebe nenavazi , to si jen neco namlouvas protoze treba v tvem svete je to normalni .
PS: nezalezi na cene auta ale zalezi jaky mas cit pro kombinaci a vyladeni , i pekne a decentne udelana skodovka za par stovek (myslim nakup , ne to co do ní padne ) se muze brat jako pekny styling (nebudu brat to co pises protoze cleanstyle s bodykitem jak pises nema nic spolecneho aspon co znam belgickou scenu ) a na druhe strane kdyz nekdo da na MB S600 za 3000000 na vsechny plasty co jdou sundat chrom , coz bych povazoval za tuzing . takze neni to jen na cene auta a uz to konecne pochop
PS2:nikdo se do tebe nenavazi , to si jen neco namlouvas protoze treba v tvem svete je to normalni .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
kam patrim ja? teda odkedy to povazujem za tuzing zrejme. nuz ja to beriem tak ako som uz par krat pisal. nevadi mi ani ked niekto obucha auto velkymi spojlermi, ci osvetielkuje ledkami, pokial je to urobene rozumne a s citom. ale rozhodne to a priori nezavrhnem, len preto, ze na prvy pohlad (ci dokonca na prve pocutie) je to divocina. to chcem povedat. to, kde mame kazdy svoju subjektivnu hranicu citu, o tom uz je diskutovat tazsie, ale prieci sa mi ked, sa kategoricky tvrdi, ze toto nie a tamto nie a na toto auto takto proste NIE a bodka. mne osobne sa kombinacia slivkovej modrej na fokuse s jasnou oranzovou paci (tam patrim? :o) a kludne akceptujem, ze 90% ludi sa pacit nemusi. vo svojom vlakne som tu diskusiu zacal povodne preto, ci sa najde niekto, kto by mal ten cit, aby vedel povedat ako to zladit. (ale to som mal ist skor na cisto tunerske forum asi, ze ano :o)
ad clean-style/bodykit, asi som sa len zle vyjadril, "odborna terminologia" v tejto oblasti nie je pre mna moja domaca rec. chcel som povedat nieco v tom zmysle, ze veci,ktore su "pripevnene" na auto a nazval som ich bodykitom, sa bud lakuju na farbu karoserie, alebo sa uplne odstranuju (a diery po nich tmelia :o) sorry, ak som to zaviedol inam.
ad PS2, co? v akom mojom svete ? :o)))) no ja som pisal uz na onej, tusim 67-strane zirafakovho vlakna, ze internet je dost nestastne medium v oblasti dodania spravnej emocie prispevku a este horsie v jeho pochopeni. nalada na fore v poslednych dnoch nie je extra super, (za co iste mozem aj ja, nepopieram), takze mozno som si to zle interpetoval? no jo... nie vzdy je to lahke. (pokial sa to teda netrva dlhodobo, ze ano) ale to sme kua zase OT, naco to zase tahat aj sem? aj tak je uz dost ludi otravenych, ze to vidia vsade, kde sa pohnu.
ad clean-style/bodykit, asi som sa len zle vyjadril, "odborna terminologia" v tejto oblasti nie je pre mna moja domaca rec. chcel som povedat nieco v tom zmysle, ze veci,ktore su "pripevnene" na auto a nazval som ich bodykitom, sa bud lakuju na farbu karoserie, alebo sa uplne odstranuju (a diery po nich tmelia :o) sorry, ak som to zaviedol inam.
ad PS2, co? v akom mojom svete ? :o)))) no ja som pisal uz na onej, tusim 67-strane zirafakovho vlakna, ze internet je dost nestastne medium v oblasti dodania spravnej emocie prispevku a este horsie v jeho pochopeni. nalada na fore v poslednych dnoch nie je extra super, (za co iste mozem aj ja, nepopieram), takze mozno som si to zle interpetoval? no jo... nie vzdy je to lahke. (pokial sa to teda netrva dlhodobo, ze ano) ale to sme kua zase OT, naco to zase tahat aj sem? aj tak je uz dost ludi otravenych, ze to vidia vsade, kde sa pohnu.
Naposledy upravil(a) Culex42 dne 17.03.2010 08:27, celkem upraveno 1 x.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
takze je to za 3 a tim je asi diskuze u konce
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mně osobně se ta barva na kolech líbí, jen bych nechal lišty a zrcátka v barvě auta a na kola bych udělal proužek v barvě vozu 

- cr4sh3r87
- .
Lepší by bylo auto láknout do černý matný, oranžový kola, oranžový proužky typu Wolf dole u dveří a aji klidně přes kapotu a střechu, pořádně to posadit na zem, začernit skla a hotovo 

Je:Ford Mondeo ST220, 05', BLACK PANTHER-RECARO RED INFRA
Je:Ford Focus 1,6 16V 02' - silver, tinted window, -40mm, 17Alu z ST170 - Kostitřas do špatného počasí
Bylo:Ford Focus mkII 1.6TDCi 80kw bez DPF, EGR off
Bylo:Ford Focus mkI 1.8 16V Wolf
Je:Ford Focus 1,6 16V 02' - silver, tinted window, -40mm, 17Alu z ST170 - Kostitřas do špatného počasí
- Anndy
- Test driver
A tuzing ako vyšitý 

- cr4sh3r87
- .
Pro tebe možná jo, když ti tuning nic neříká...
Je:Ford Mondeo ST220, 05', BLACK PANTHER-RECARO RED INFRA
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
.... a mně to je jedno
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

heh, co sa tento tyzden ukazalo na jednom autosalone (konkretne Schweinfurt v DE, nazivo, ziaden fotosop ;o) akurat tie pruhy mali byt podstatne sirsie... :o))))cr4sh3r87 píše:Lepší by bylo auto láknout do černý matný, oranžový kola, oranžový proužky typu Wolf dole u dveří a aji klidně přes kapotu a střechu, pořádně to posadit na zem, začernit skla a hotovo :lol:
Naposledy upravil(a) Culex42 dne 20.03.2010 22:03, celkem upraveno 1 x.
- globe
- Test driver
sorry, ale to je podle me fakt hnus ..

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to stalo nekde na prostredku silnice a cestari kdyz delaly nahradni znaceni tak si ho nevsimly ? 

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
Myslíš takhle nějak???

- Quickie
- Moderátor
ako náhodou podla mna je to celkom fajn.. ale z boku by sa na kasnu ešte niečo oranzove hodilo... asi mame fakt hranicu tuningu stylingu a tuzingu každý inak posunutú