Vztahy ZENY - MUZI ...

Moderátor:phofy
viperk
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: Vztahy ZENY - MUZI ...

Příspěvek od viperk » 02.08.2010 19:31

:totlsmile: :totlsmile: :totlsmile:
Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Obrázek Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Obrázek Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

jack-3d
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jack-3d » 02.08.2010 22:53

Jó, feministky.cz je web, ze kterého bych si ukroutil hlavu...

Něco k automobilovému tématu:
Budeme vracet auto...

Můj manžel před nedávnem zakoupil vůz. Část peněz jsme našetřili a zbylou část splácíme formou splátek. Jaké bylo moje překvapení když jsme stanovali na chatě. Večer jsme měli udělanej táborák a jak tak ten oheň vrhal ten paprsek, tak jsem jakoby něco spatřila.

Šla jsem blíž a příruční baterkou jsem si posvítila na to auto. Tehdy jsem se zařekla, že už v něm nikdy nepojedu jestli ho manžel nepůjde okamžitě vrátit. Na tom autě jsem totiž objevila odznak co tam dává už ta automobilka. Je tam totiž znak muže a to se mě docela dotýká, protože ta automobilka nám ženám posílá vzkaz: "Ty sem nechoď, tohle je auto pro muže" Když teda mají takovej postoj, tak proč si berou peníze, na kterých se podílela i žena? Měli by si stát za svým a ne měnit chování podle toho co se jim zrovna hodí.

Obrázek

Právní názor Julie:

Máte pravdu, automobilka VOLVO se dopuští trestného činu diskriminace. Napíšu otevřený dopis a zašlu jim žádost o změnu loga. Pokud neuposlechnou, pohrozím trestním oznámením.
Ta Jůlie opravdu napsala dopis do Volva:
Ředitel společnosti Volvo s.r.o

Věc: Varování

Dobrý den, jako osoba s právním vzděláním nemohu být lhostejná ke skutečnosti, na kterou jsem byla upozorněna jednou ze čtenářek našeho feministického magazínu.

Důrazně vás napomínám a zároveň žádám o změnu loga vaší společnosti. Současný stav je dle mého odborného náhledu diskriminační a škodí pověsti vaší a vašich zákazníků. Konkrétně nám vadí znak pohlaví muže, který ve svém logu máte. Dáváte tak širokému okolí najevo, že žena není hodna se ve vašem voze svést. Vaše ekonomická situace není zrovna příznivá a sami si tak velice škodíte, jelikož je spousta žen, které by si váš automobil zakoupily, ale neudělají tak právě z důvodu výše popsané diskriminace.

Tímto vás vyzývám ke změně loga.

Odpovězte.

Julie (přijímení není podstatné)

Julie@feministky.com
Co z toho plyne, pro feministky jedině Renault!!!

Obrázek
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW

Fako sk
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fako sk » 03.08.2010 00:27

:hhura: :totlsmile: :shocked: :Dancer: :mrgreen: :D :lol: :wallbash: :irre: :perfect: :evil: :bebng: Asi takéto pocity mám z toho čo som sa tu dočítal :D
Obrázek
Ford Focus Hatchback 1.8 TDDi Trend, 66 kW, r.v. 2001, Made in Germany
Fooookus
..lešti focusa kým sa dá lebo nikdy nevieš čo sa ti môže stať a potom ho nebude mať kto leštiť..

Odpovědět

Zpět na „Pokec“