Novy cestny zakon (SR)
- WnemOne
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novy cestny zakon (SR)
Inspiruju sa inymi krajinami ... toto ani oni nevymysleli ... jedine co vedia sami urcit je sadzobnik pokut ...
Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

- Quickie
- Moderátor
sledujte dnes o 19:30 správy na JOJ, vraj majú pre vodičov dobrú správu čo sa týka navigácií 

- Quickie
- Moderátor
takže navigácie ostávajú, všetky ostatné cimitringy z okna preč, takisto srandičky zavesené na zrkadle
- spigot
- Test driver
Ak to takto bude aj vo vyhlaske, tak s tym suhlasim a nemam proti tomu vyhrady. 

- moabster
- Nováček
Nic ine ako zmenit tuto vyhlasku im vlastne ani neostavalo kvoli tym palubnym jednotkam na myto. Zase raz spravili zo seba peknych blbcov 

Ford Focus combi 2 Ghia, diamtova biela, 1,6TDCi 80kW 10/2005 

- vcedula
- .
ja som pocul, ze celu tuto cast z vyhlasky vyhodia. Chvala bohu, lebo dohadovat sa o tom, ci to je dovolene alebo nie, ci ta znamka je nova, stara, alebo zabudol som, pripadne ze to nie je nalepka ale list alebo ze nalepka je nalepena na casti okna, ktore je spinave.....jednoducho hned od zaciatku to bola chujovina a dufam ze to u tej chujoviny aj zostane...
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- Quickie
- Moderátor
v rádiu som dnes počuval, že nebudu mocť byť zelene reflexné vesty, len oranžové a že celkovo sa tých vecí v zákone udajne pomenilo viac. Moderátor ich pomenoval že bizarnosti 

- canndale
- Zkušený
myslim ze v okolitych krajinach to tiez plati s tymi vestami, je to kvoli zamenitelnosti s polocajtmi
asi keby si stal na krajnici na dialnici v zelenej veste, 80% ludi by si myslelo ze merias, a zacali by brzdit

asi keby si stal na krajnici na dialnici v zelenej veste, 80% ludi by si myslelo ze merias, a zacali by brzdit

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
- Damon
- Test driver
No však jde o bezpečnost když zelená způsobí pomalejší jízdy byť ze strachu že jsi policajt tak je to snad lepší né? 

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
-
- Test driver
- Quickie
- Moderátor
bratia česi tak aj vy mate problem s gpskami... my sme ho tu vybojovali a prejdeme za hranice a pokuta 

- Damon
- Test driver
Já to fakt neřeším,na stk nejdu a mám jí v pravo před sloupkem mimo plochu kterou stírají stěrače. Jsem na to tak zvyklý nikdy jsem ji neměl jinde.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
- Quickie
- Moderátor
- canndale
- Zkušený
ten clanok je dezinformacia, a trisku zle vylozeny zakon, v diskusii je to rozpisane 
hovori zle o tom ze mozu zobrat vodicak ked niekto nesuhlasi s vinou v blokovom konani
v skratke:
vodicak nemozu zobrat, ak nesuhlasis s priestupkom a nejedna sa o zavazny priestupok ako prekrocenie rychlosti, alebo ine hrube porusenie dopravnych predpisov (alkohol, jazda v protismere apod) kde sa berie ako opatrenie
vodicak mozu zadrzat s docasnym papierom, ktory ti vystavia na 15dni ak suhlasis s vinou a trestom v blokovom konani a nemas na zaplatenie pokuty
ak nesuhlasis s vinou za priestupok v blokovom konani, tak nasleduje spravne konanie a az po vyneseni rozsudku spravneho konania mozu odobrat vodicak, do vtedy na to nemaju pravo (mimo tych hrubych poruseni)
samozrejme pri spravnom konani su vyssie pokuty ako pri blokovom konani a je s tym vela opletaciek a papierovania
inak na SK spravne konania niekedy trvaju aj niekolko mesiacov

hovori zle o tom ze mozu zobrat vodicak ked niekto nesuhlasi s vinou v blokovom konani
v skratke:
vodicak nemozu zobrat, ak nesuhlasis s priestupkom a nejedna sa o zavazny priestupok ako prekrocenie rychlosti, alebo ine hrube porusenie dopravnych predpisov (alkohol, jazda v protismere apod) kde sa berie ako opatrenie
vodicak mozu zadrzat s docasnym papierom, ktory ti vystavia na 15dni ak suhlasis s vinou a trestom v blokovom konani a nemas na zaplatenie pokuty
ak nesuhlasis s vinou za priestupok v blokovom konani, tak nasleduje spravne konanie a az po vyneseni rozsudku spravneho konania mozu odobrat vodicak, do vtedy na to nemaju pravo (mimo tych hrubych poruseni)
samozrejme pri spravnom konani su vyssie pokuty ako pri blokovom konani a je s tym vela opletaciek a papierovania
inak na SK spravne konania niekedy trvaju aj niekolko mesiacov

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
- Quickie
- Moderátor
sry necital som tvoj prispevok dokonca lebo som sa sekol hned na tomto uryvku..
Raz ma v BA zastavili, že som presiel na červenu, na razcesti Vajnorskej a Rožnavskej v BA.. resp. z mojej strany na tom spoji...
išli ste na červenu!!! (isla aferka ze si žabiaci prepinaju semafory ako im to pasuje)
A ja že nie.. ja som isiel na oranzovu.. a ked išiel naves na červenu, tak mu dajte pokutu..
bohuzial mali moje papiere v ruke.. takže som to cvakol za 500,- sk vtedy.
Moja otazka je... som povinny dat žabiakom vodičak do ruk? podla mna nie.. o.k. predložte doklady.. ukažem.. podržim, pozrite si ho zlava sprava, opište si udaje.. ale do ruky vam ho nedam..
operujeu tym že je to majetok štatu.. podla mna je vodiacak hovno, a nie majetok štátu..
zaplatil som si kurz, zaplatil som si kolok za jeho vydanie, vodicak je podla mna moj sukromny majetok a nemusim ho nikomu odovzdavat...
keby mi kurz zaplatil štát, takisto jeho vydanie..... nech sa páči.. ale takto...?
čo už narobíš, ked ho maju v ruke??.. nic..canndale píše: vodicak nemozu zobrat, ak nesuhlasis s priestupkom a nejedna sa o zavazny priestupok ako prekrocenie rychlosti...
Raz ma v BA zastavili, že som presiel na červenu, na razcesti Vajnorskej a Rožnavskej v BA.. resp. z mojej strany na tom spoji...
išli ste na červenu!!! (isla aferka ze si žabiaci prepinaju semafory ako im to pasuje)
A ja že nie.. ja som isiel na oranzovu.. a ked išiel naves na červenu, tak mu dajte pokutu..
bohuzial mali moje papiere v ruke.. takže som to cvakol za 500,- sk vtedy.
Moja otazka je... som povinny dat žabiakom vodičak do ruk? podla mna nie.. o.k. predložte doklady.. ukažem.. podržim, pozrite si ho zlava sprava, opište si udaje.. ale do ruky vam ho nedam..
operujeu tym že je to majetok štatu.. podla mna je vodiacak hovno, a nie majetok štátu..
zaplatil som si kurz, zaplatil som si kolok za jeho vydanie, vodicak je podla mna moj sukromny majetok a nemusim ho nikomu odovzdavat...
keby mi kurz zaplatil štát, takisto jeho vydanie..... nech sa páči.. ale takto...?