FoFo II, AUX a USB vstup
- Mufin01
- Test driver
Re: FoFo II, radio CD 6000, AUX a USB vstup?
Já měl za přihrádkou kabel AUX s kabelem přípravy airbagu smotané společně v jednom chumlu. AUX má piny 1x4 a airbag 2x3.
-
- Nováček
Tak pod prihratkou je bohuzel pouze 2x3 pin
niceho jineho jsem si nevsiml

Ford Focus II - Kombi, r.v. 2006, 1.6 TDCi - 66 kW
- Mufin01
- Test driver
Vysuň rádio a podívej se, jestli tam opravdu příprava na AUX není. Naděje umírá poslední 

- uku
- Junior
ja jsem ho na C-Max-u nasel srolovany za stredovym panelem...
byl: Ford Focus C-Max, 1,8 92kW, r.v. 2006, seda metaliza
je: Ford C-Max, 1,0 92kW, r.v. 2018, stribrna tectonic
je: Ford C-Max, 1,0 92kW, r.v. 2019, seda magnetic
je: Ford C-Max, 1,0 92kW, r.v. 2018, stribrna tectonic
je: Ford C-Max, 1,0 92kW, r.v. 2019, seda magnetic
-
- Nováček
OK, zkusím si někde sehnat ty pomůcky pro vyndání rádia a uvidím.
Edit: tak zpet z dovolene
a muzeme jit na radio. Nevite panove jestli jeste porad plati vyjmuti radia u fordu gratis? Nechce se mi to necim pizlat.
Btw mate nekdo zkusenost z oparavou odreneho narazniku a blatniku?
Edit: tak zpet z dovolene

Btw mate nekdo zkusenost z oparavou odreneho narazniku a blatniku?

Ford Focus II - Kombi, r.v. 2006, 1.6 TDCi - 66 kW
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
mám FFII a v něm rádio 6000CD s možností připojení CD changeru a chci se zeptat, zda někdo k tomuto typu rádia připojoval Adaptér pro ovládání USB zařízení OEM rádiem Ford 5000, 6000, Jaguar.
Rád bych si něco takového pořídil, protože vypalování CD je v dnešní době už přežitek. Bohatě by mi stačil i AUX vstup, ale když to moje rádio neumí, tak bych se smířil i s touto cestou a hlavně, když má ta kouzelná krabiička i AUX vstup...
Děkuji za reakce znalých či štastných maitelů tohoto zařízení.
A pokud by se našel i nějaký stručný popis instalace, tak by to bylo úplně nejleší.
Jirka
mám FFII a v něm rádio 6000CD s možností připojení CD changeru a chci se zeptat, zda někdo k tomuto typu rádia připojoval Adaptér pro ovládání USB zařízení OEM rádiem Ford 5000, 6000, Jaguar.
Rád bych si něco takového pořídil, protože vypalování CD je v dnešní době už přežitek. Bohatě by mi stačil i AUX vstup, ale když to moje rádio neumí, tak bych se smířil i s touto cestou a hlavně, když má ta kouzelná krabiička i AUX vstup...

Děkuji za reakce znalých či štastných maitelů tohoto zařízení.
A pokud by se našel i nějaký stručný popis instalace, tak by to bylo úplně nejleší.
Jirka
Ford Focus II 2005 1.6i 85kW
- ikoala
- Junior
IMHO to neumi zobrazovat nazvy skladeb a adresaru...
- Mufin01
- Test driver
A IMHO tvoje rádio AUX umí
Pokud nemáš kabelovou přípravu (zjišťoval jsi to ?) tak je to otázka pár stovek. Já už přípravu měl a vyšlo mě to na 30 korun za JACK konektor.

-
- Pokročilý
Jak zařídit AUX u rádia ktere má čudlík CDDJ (changer) a nemá čudlík AUX ?Mufin01 píše:A IMHO tvoje rádio AUX umíPokud nemáš kabelovou přípravu (zjišťoval jsi to ?) tak je to otázka pár stovek. Já už přípravu měl a vyšlo mě to na 30 korun za JACK konektor.
- Mufin01
- Test driver
PeS: no jasně, dostal jsi mě
Přehlídl jsem, že má CDDJ... už mlčim už mlčim 

-
- Nováček
Cus, podla toho popisu je to adapter len pre stare radia vratane FF1 a teda pasovat nebude. Ak teda chces adapter na USB, tak skus napr. ten, co som daval ja (par stran dozadu...). Mal by to byt tento. Akurat teda neviem, ci to niekto testoval s radiom s CDDJ - ja mam tlacitko AUX...jirkax píše:Zdravím,
mám FFII a v něm rádio 6000CD s možností připojení CD changeru a chci se zeptat, zda někdo k tomuto typu rádia připojoval Adaptér pro ovládání USB zařízení OEM rádiem Ford 5000, 6000, Jaguar...
Focus II combi 1.8TDCi (prechodny model)
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já bych nejvíce ocenil, kdyby ta "krabička" uměla hlavně AUX, jak ta, na kterou jsem se ptal, ale dokázal byh snad i smířit jen s USB. Jen si nedokážu představit, jak si vše pamatovat podle šísel skladeb, to by bylo asi náročnějši. Vážně tu někdo nezkoušel zapojit na FFII radio CD 6000 s CDDJ mnou zmiňovanou "krabičku". je škoda, že ten výrobek nemá nějaký konkrétná název, ab yse dal případně dohledat na zahraničních fórech...janci01 píše:Cus, podla toho popisu je to adapter len pre stare radia vratane FF1 a teda pasovat nebude. Ak teda chces adapter na USB, tak skus napr. ten, co som daval ja (par stran dozadu...). Mal by to byt tento. Akurat teda neviem, ci to niekto testoval s radiom s CDDJ - ja mam tlacitko AUX...jirkax píše:Zdravím,
mám FFII a v něm rádio 6000CD s možností připojení CD changeru a chci se zeptat, zda někdo k tomuto typu rádia připojoval Adaptér pro ovládání USB zařízení OEM rádiem Ford 5000, 6000, Jaguar...
Dík za rekace.
Jirka
-
- Nováček
Ahoj, já mám C-Max, rádio s CDDJ, tuto krabičku http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/ ... px?id=7963 a jsem spokojený.
Ford Focus C-Max 1,8/88kW, 2004
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Vážně neexistuje nějaká jiná krabička, která by měla Line-In vstup?
Za kolik se dá sehnat rádio, která má AUX místo CDDJ?
Dík moc za případné náměty nebo tipy.
Za kolik se dá sehnat rádio, která má AUX místo CDDJ?
Dík moc za případné náměty nebo tipy.
- GTmaster
- Nováček
Zdravím, jsem tu nový (FoFo II mám od včera) a čirou náhodou řeším přesně tento problém...
moje 6000CD neumí ani přehrávat mp3, tak jsem koukal na tlačítko aux, ale přípojku jsem nenašel...
Nikdy jsem se v autě nehrabal, tak to radši zapojovat sám nechci, protože jak se znám, tak by to nemuselo dopadnout dobře...
Stačil by mi zapojit obyčejný Jack a tak se ptám:
Je tu někdo ochotný, kdo ví, že to na 100% zvládne mi to zapojit (samozřejmě ne zdarma) pokud možno z Prahy?
podle tohodle návodu to vypadá, že to zvládne každý, kdo tomu trochu rozumí (i když je to trochu jiný model než mám já)
http://www.jcht.cz/index.php?option=com ... &Itemid=11
Já mám toto:

Předem děkuji za jakékoliv odpovědi. Nevím jak dlouho to trvá zapojit a co všechno je na to třeba, podle toho návodu jen 50kč, já bych zaplatil tomu kdo mi to udělá třeba 400, případně podle dohody...

moje 6000CD neumí ani přehrávat mp3, tak jsem koukal na tlačítko aux, ale přípojku jsem nenašel...

Nikdy jsem se v autě nehrabal, tak to radši zapojovat sám nechci, protože jak se znám, tak by to nemuselo dopadnout dobře...
Stačil by mi zapojit obyčejný Jack a tak se ptám:
Je tu někdo ochotný, kdo ví, že to na 100% zvládne mi to zapojit (samozřejmě ne zdarma) pokud možno z Prahy?
podle tohodle návodu to vypadá, že to zvládne každý, kdo tomu trochu rozumí (i když je to trochu jiný model než mám já)
http://www.jcht.cz/index.php?option=com ... &Itemid=11
Já mám toto:

Předem děkuji za jakékoliv odpovědi. Nevím jak dlouho to trvá zapojit a co všechno je na to třeba, podle toho návodu jen 50kč, já bych zaplatil tomu kdo mi to udělá třeba 400, případně podle dohody...