kruhac je myslim ze definovany tak ze ten kto vchadza do kruhaca ma prednost, pokial to znacka neupravuje inak.. a na vsetkych kruhacoch to znacka upravuje.. na vstupe na kruhac je daj prednsot v jazde..
na novom zakone ma presne ako Jamaku hneva to, ze policajt sa podla toho ako sa vyspi da pokutu ako sa mu zapaci.. nic to neporiesi na exotov vo velkych ciernych X5kach to neplati, pretoze to su ich kamarati a ani na papalasov, pretoze oni maju imunitu a dopdovod, takze bezny ludia, ktorych mozno len nejaky kreten tlaci na dialnici ked predbiehaju nakladak aby sli 140 -160 pretoze inak sa im narve do kufra, budu platit..
Nehovoriac o tom, ze pokutu clovek dostane ani nevie ako.. na nasich cestach to vyzera ako na detskom dopavnom ihrisku, kazdych 5m znacka.. takze venovat sa soferovaniu, sledovat premavku, sledovat znacky, sledovat chodcov... a ani nevies a uz calujes..
..najlepsia je na to BA specialita.. neni zakaz odbocenia, ani ulica do ktorej odbocujes nieje jednosmerka, len je tam prikazany smer jazdy rovno, ked ten porusis.. pokuta.. ak ides cez semafor na ktorom je sipka a potrebujes odbocit doprava.. nikoho neobmedzujes, neohrozujes, dokonca ani nekrizujes prechod.. pokuta.. na toto som si dlho zvykal ked som prisiel z BB
A taketo vychytavky policajti maju velmi radi... mno a to so zobratim VP pre nezaplatenie pokuty ani nejdem komentovat.. Takze bezpecnost nebude, bude sa len platit..