Tak když jsme byli v Ohrazkách dozvěděli jsme se tu super zprávu. Je to paráda. Sice tipuji proti nám když už jsem dal tip na celkového vítěze Rusko ale moc rád prohraji když bude zlato.
Dnešní zápasy...bohužel bez Hanziho a Petersbonda . Petrovi jsem psal SMS, ale na Hanziho nemám číslo (stejně jako včera na viperka)...tady se ukazuje výhoda být "Modrý anděl" . Jestli kluci pošlou tipy do záčátku zápasu, tak je samozřejmě dopíšu dodatečně.
[Přípona xls byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
no to je iny zapas kua, normalne to prezivam akoby hrali nasi zatial teda OK, je vidno ze rusi su o nieco lepsi, ale to nic neznamena, cim dlhsie budu prehravat, tym budu mat viac nervy a bude sa im tazsie hrat. takze drzme palce a dobre to dopadne
Doplnil jsem Hanziho a Petersbonda. Tomason: Jj, máš pravdu, reklamace se uznává. To máš z toho, že jsi mi to poslal v opačným pořadí. Já říkal, že mi to máte posílat v tabulce, jinak to někde pos...u
[Přípona xls byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
velka gratulacia !!! presne ako som vravel, cim dalej, tym sa rusi viac trapili. ten jediny gol to hadam 10 rusov muselo hrat aby nieco dali, fakt spickovy zaver. BRAVO !!!