120 000 km nieje az tak vela. Ked nemas na nove diely, daju sa aj pouzite a kvalitne zohnat (kto chce zozenie) a mozes na nom este kopu kilakov najazdit. Sorry, ale nastvat a vykaslat sa na to uz po par mesiacoch je trochu alibisticke

škoda, že nejezdím přes PlzeňMaylie píše:Proto prodam Focuse a budu jezdit MHD, třeba mě zas někdo sveze, až mě uvidí utrápenou a utahanou
Mam len o par rokov viacej ako ty a tiez nie som nejaky prachac, takze to viem pochopit. BTW: Osobne som pobehal niekolko vrakovist, vrazil kopu penazi a namahy do auta, ale teraz vlastne auto ani nemam a denne cestujem busom a vlakomMaylie píše: ... Myšleno tím, že nevím o nikom, kdo by v 22 byl bohatej mladej kluk a měl na nový čerpadlo a podvozek a poloosy během dvou měsíců.
Sice rekce na starší příspevěk, ale přeci: Považuji se za mladého, nezávislého a auta mám taky rád.. a pořídil jsem si KOMBÍKAMaylie píše:Sakra tady sou všichni moc praktický s velkou rodinou... Hlásím se o slovo někoho mladýho, nezávislýho a podporujícího auta kvůli nadšení a zábavě
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů