Poviná výbava
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Poviná výbava
Kde se dá nejlevneji koupit povinou vybavu? mam jenom trojuhelnik a lekarnicku + dojezdovku, muzu s 14" dojezdovkou argumentovat u policie pri kontrole s 15"/16" (jak se pohybuji cenove dojezdovky u 15" a 16", ma smysl je kupovat namisto liteho kola, ev. rezervniho plechu) ? Jeste ji nikdy po me videt nechteli... vlastne ani tu vybavu obecne....
+ mam jenom trojuhelnik, lekarnicku a dojezdovku
- chybi mi zarovky, pojistky , klic na matice a zvedak... (skoro vsechno)
? vesta a hasicak doufam byt nemusi (vestu mam)
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poviná výbava
hasičák nemusíš mít, ale můžeš, žárovky a pojistky jsem kupoval celou sadu v Přerově u Fordu za cca 470,- Kč, zvedák a klíč na kola musíš mítMagic píše:Kde se dá nejlevneji koupit povinou vybavu? mam jenom trojuhelnik a lekarnicku + dojezdovku, muzu s 14" dojezdovkou argumentovat u policie pri kontrole s 15"/16" (jak se pohybuji cenove dojezdovky u 15" a 16", ma smysl je kupovat namisto liteho kola, ev. rezervniho plechu) ? Jeste ji nikdy po me videt nechteli... vlastne ani tu vybavu obecne....
a co se kontrol týče, počítám, že od 1.7. po poviné výbavě pujdou

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Ahmed
- Test driver
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
mrkněte v dnešní Mladé frontě na test autolékárniček...a pak si vyberte nějakou, kerá vám v nouzi opravdu pomůže...
Jinak doporučuji vestu i do privát. aut. Vzhledem k tomu, že stojí jen cca 100 CZK a opravdu vás bude vidět při případných trablích už z dálky...

Jinak doporučuji vestu i do privát. aut. Vzhledem k tomu, že stojí jen cca 100 CZK a opravdu vás bude vidět při případných trablích už z dálky...
nyní: FF3 Metal Grey 1,5 TDCI
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
470,- je docela moc za takové nic, co kaufland, a nebo hypernova není tam něco? Kamarád doporučil univerzály H4, že tam je prej po 1ks od každého a obyč pojistky. Ten zvedák a klíč rovněž opravdu nevím.Skubi píše:hasičák nemusíš mít, ale můžeš, žárovky a pojistky jsem kupoval celou sadu v Přerově u Fordu za cca 470,- Kč, zvedák a klíč na kola musíš mítMagic píše:Kde se dá nejlevneji koupit povinou vybavu? mam jenom trojuhelnik a lekarnicku + dojezdovku, muzu s 14" dojezdovkou argumentovat u policie pri kontrole s 15"/16" (jak se pohybuji cenove dojezdovky u 15" a 16", ma smysl je kupovat namisto liteho kola, ev. rezervniho plechu) ? Jeste ji nikdy po me videt nechteli... vlastne ani tu vybavu obecne....
a co se kontrol týče, počítám, že od 1.7. po poviné výbavě pujdou
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já na tom nešetřím, mám zánovně Focus a měl sem za to, že to tam prostě je. Nikdy sem nic z tohoto (jednou žárovku do brzd a nešla z záložních) po mých cca 100 tis. km nepotřeboval. Tady to píšu proto, že to bude nutné kvůli bodovému systému opatřit pro spokojenost PČR a chci hodné soudruhy poprosit, aby mi řekli, kde to brali oni.zirafak píše:usetrit na ziarovkach,no dajte tomu ok,ale jazdit bez zdvihaku a kluca na kolesa???Som zvedavy,ako si vymenis koleso pri defekte....
- Bonas
- Nováček
Ptal jsem se u nás ve Fordu na nějakou takovou krabičku s žárovkama a pojistkama na Focuse a neměli bohužel nic. Já bych klidně ty prachy za to dal, ale kde to sehnat? Dávat dohromady žárovku po žárovce se mi zrovna nechce, když to jde určitě koupit dohromady. Nemáte někdo odkaz na nějakou specializovanou prodejnu na netu, která to nabízí na určité typy vozů? DíkySkubi píše:žárovky a pojistky jsem kupoval celou sadu v Přerově u Fordu za cca 470,- Kč
Ford Focus 1.6 16V ZETEC-SE 9/2004
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
se divím, že to u Forda nemají.
u mě se pouze zajímali jaký je to model, jestli už má blinkry ve světlech, páč tam jsou jiné žárovky 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Ahmed
- Test driver
Problem se sadou zarovek jsem resil hodne dlouho. Ve Fordu je taky nemeli, porad mi slibovali, ze tento tyden, atd. Nakonec jsem na ne cekal pres mesic a pak mi rekl, ze sada H4 jim uz chodit nebude, ze uz se to nedela, tak mi dal sadu na Fusiona ci co a doplnil tam nejake zarovky, dal mi na to slevu, vyslo to na cca 200,- Jinak sadu s H7 maji. Jsou tam i nejake pojistky.
Vesta je podle me dobra vec, taky se ji chystam koupit. Je rozdil, jestli jsi videt na 1km nebo na 50m...
Vesta je podle me dobra vec, taky se ji chystam koupit. Je rozdil, jestli jsi videt na 1km nebo na 50m...
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Sady žárovek jsem ještě nikdy nekupoval.
Selským rozumem stačí 1 kus náhradní žárovky od každé alespoň pro vnější osvětlení:
do reflektoru (měla by být se shodnou svítivostí a barvou světla, jaké jsou namontovány - do žluta, domodra apod., po výměně by něměly reflektory svítit viditelně rozdílně)
parkovací
zadní koncová
brzdy
osvětlení značky
směrovky
couvací
mlhovky, pokud jsou
pojistky:
od každé hodnoty 1ks
pokud se před výměnou pojistky nezjistí příčina, proč byla přerušena, může se stát, že po výměně se zase přeruší a jsme stejně nahraní.
Selským rozumem stačí 1 kus náhradní žárovky od každé alespoň pro vnější osvětlení:
do reflektoru (měla by být se shodnou svítivostí a barvou světla, jaké jsou namontovány - do žluta, domodra apod., po výměně by něměly reflektory svítit viditelně rozdílně)
parkovací
zadní koncová
brzdy
osvětlení značky
směrovky
couvací
mlhovky, pokud jsou
pojistky:
od každé hodnoty 1ks
pokud se před výměnou pojistky nezjistí příčina, proč byla přerušena, může se stát, že po výměně se zase přeruší a jsme stejně nahraní.
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak už řeším naštěstí jen ty žárovky a pojistky, ověřoval sem žárovky pro model r.v. 00 tj. MK1 a je to na chlup to samé, co u Š. Felicia! Snad jen pojistek je tam pár navíc bez těch nožek - těch malých a ty se dají určitě dokoupit. Byl sem se ptát prozatím pouze na Shellce ve VM a tam mi řekli, že už jim to nevozí a měli pouze pro Favorita (nemá oranž. žárovku) a Fabii (má H7), tak si chvilku počkám a snad to někde koupím i s krabičkou třeba pro Felicii. Poznámka na závěr, ve Fordech NJ/VM po mě za sadu chtěli neuvěřitelných 600,- !!!! Myslím si, že je docela rozdíl dát za to 180,- , a nebo.... prostě je to k smíchu jak z nás dělají voly.
- Stava
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
STK a povinna vybava
Jelikoz veskere papiry pro prihlaseni vozu delal dovozce, mam i STK. Po otevreni kufr byl mensi sok: kolo letni 14", na aute 15" zimaky. Jinak zarovky, trojuhelnik apod. nikde nic, ani v bocich kombiku. 
Takze pokud me zastavi nasi "ochranci", neochrani me nic. Proto se chci zeptat, lze nejak jednoduse zjistit co presne mam za zarovky v mem konkretnim Fofiku? Nebo musim proste vymontovat svetlomet a mrknout? (i kdyz je to vesmes stejne u cele rady) Nebylo by spatny mit nekde samolepu se seznamem pouzitych pojistek a zarovek, jako treba husteni na krytu od nadrze.
Stava

Takze pokud me zastavi nasi "ochranci", neochrani me nic. Proto se chci zeptat, lze nejak jednoduse zjistit co presne mam za zarovky v mem konkretnim Fofiku? Nebo musim proste vymontovat svetlomet a mrknout? (i kdyz je to vesmes stejne u cele rady) Nebylo by spatny mit nekde samolepu se seznamem pouzitych pojistek a zarovek, jako treba husteni na krytu od nadrze.
Stava
Ford Mondeo Ghia, 2.0TDCi, 2004 MK3, modrá