Zvuk od podlahy
- gumik
- Nováček
Zvuk od podlahy
Ahoj. Mám takový problém: od pedálů se mi ozívá takový divný zvuk. A to v jakékoliv rychlosti ale spíš v menší. Častěji při jízdě na nerovnostech ale i na rovné silnici. Při sešlápnutí spojky nebo brzdy. Nekvím k čemu bych to přirovnal ale neni to kovový zvuk. Jako pronutí plechu. Čím je venku tepleji tím je to častější. Asi nějaké pnutí ale nevim kde. Nebo nějaký povolený šroubek? Nesetkal jste se stím už někdo? Prosím o radu a nápady. Děkuji.
FO FO 1.6 16V combi Ghia 99

- ZdenekFF
- Nováček
- Ahmed
- Test driver
- Stoker
- Nováček
Neví někdo konkrétněji o jakou závadu se jedná,trápím se s stím už delší dobu,vyměnil jsem obě stabilizační tyčky a nikde nic uvolněného nemám.ZdenekFF píše:Trápil jsem se s tím 2 roky..všechny servisy k NIČEMU..Pak úplně náhodou jeden soukromník v Náchodě diagnostikoval závadu - údajně výrobní závada v pedálové stěně ( mezi pedály a motorem ) a za 600 Kč. to opravil...Výsledek super ..je klid..
Neustále to bouchá(klepe) od pedálů.Příští týden se to chystám rozdělat a
nevím co je třeba na té pedálové stěně upravit.Jinak jsem tu nový,a tolik
bezvadnýho čtení o jednom typu auta,to nemá chybu!!!
- Ahmed
- Test driver
- Stoker
- Nováček
No možný je všechno,v každym případě díky za radu,mrknu se na to aAhmed píše:Mi se nedavno uvolnil takovy plastovy cep, co drzi koberec pod pedalama a je nacvaknuty v dire a vzdycky pri seslapnuti spojky se ozval kovovy zvuk, jak se to na to pritlacilo. Myslel jsem, ze mi za chvili upadne pedal. Ale to asi nebude tvuj pripad.
uvidíme.Sám jsem zvědavej až to vyndáme v čem je vlastně problém.
- bocekr
- Nováček
mi to taky vydávalo takové zvuky jako tu píšeš ty od pedálu. A dělala to taková plechová blbost co je prostrčena brzdovým pedálem a přišroubována ke karoserii nad pedály. Drži na jednom šroubu na 15 klíč.Ja sem si to vytáhl ven a mám klid už mi to nelupe nepraská prostě klid. Jo a prý to tam nemusí být je to tam jen kvůli nehody aby to nějak srazilo pedálya tobě ochranilo před nimi nohy.
Focus combi 1,8 Tddi 11/1999 Diamond White
BITPOWER
BITPOWER
- Stoker
- Nováček
Díky určitě to omrknu,mě to spíš dělá,když častěji používám spojku.Ráno vyjedubocekr píše:mi to taky vydávalo takové zvuky jako tu píšeš ty od pedálu. A dělala to taková plechová blbost co je prostrčena brzdovým pedálem a přišroubována ke karoserii nad pedály. Drži na jednom šroubu na 15 klíč.Ja sem si to vytáhl ven a mám klid už mi to nelupe nepraská prostě klid. Jo a prý to tam nemusí být je to tam jen kvůli nehody aby to nějak srazilo pedálya tobě ochranilo před nimi nohy.
s domu a jen občas lupnutí,dojedu 10km do města a každým sešlápnutím nebo
větší nerovností se to zhoršuje.
- bocekr
- Nováček
- Alfi
- Junior
- Kontaktovat uživatele: