Výsledky voleb
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Výsledky voleb
Sice jsem neviděl hlavní zprávy, ale ČSSD se dostala jednoznačně k moci, dokonce porazila ODS v senátních volbách. A co vy? jaký na to máte názor? Koho jste volili?
- Marťas
- Test driver
Re: Výsledky voleb
Ja jsem nevolil....na nerozbalenem volebnim listku jsem 2x povecerel a pak jsem ho vynesl spolu se smetim
. Muj nazor je, ze je uplne jedno, kdo je u moci. Kazdy slibuje hory doly a pak stejne hrabe k sobe do kapsy. Mam pocit, ze ani CSSD zadne zmeny k lepsimu neprinese. Ach jo.....jen abych se mylil 

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

-
- Test driver
Ja nevolil ani jedny, ale volit jsem byl.
A tady na fotce to vypadá, že Petra strká Jirkovi prstíky do prd.le
směje se jak blažený osel

A tady na fotce to vypadá, že Petra strká Jirkovi prstíky do prd.le

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kdo nešel k volbám, volil Čunka. Tak doufám, že mi to v budoucnu vrátí 

- panther7
- Test driver
Myslím, že nemá cenu to sem tahat, každý volil koho chtěl-zůstanme raději u Fofíků
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím,že kdo nevolil jen podpořil komanče.Ty budou chodit stále dokud neumřou a malá volební účast jim jen prospívá.Já volil ODS,ale jak tu marťas psal,asi je to jedno.Pokud je opravdu ale strana čssd jít s komoušema,tak pak je to hrůza.Oni ale vždycky byli jen hodní komunisti.Lidi je volí jen kvůli soc.dávkám atp.Vzhledem k politické situaci zkouší národ tedy tuto cestu,ale i ta bude na hovno.. 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, svata pravdapanther7 píše:Myslím, že nemá cenu to sem tahat, každý volil koho chtěl-zůstanme raději u Fofíků

- Tomis
- Junior
Politiku do hospody a na forum nebrat, nechť nevzniknou nějaké zbytečné třenice.
P.S: výsledky jsou

P.S: výsledky jsou

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkáte, sice to sem netahejme, ale můj názor si neodpustím napsat. Aspoň ODSce spadne hřebínek a bude mít na krajích konkurenci větší než doteď - nebude moct tak arogantně jednat. Když bude aspoň trošku rovnováha, tak bude jen dobře. Ta jejich pseudoreforma je výsměch lidem...(viz. rovná daň - přidala do kapes více vydělávajícím lidem a lidem se středními a nižšími příjmy spíš ubrala) - jen pro pochopení, nemám nic proti lidem, kteří vydělávají víc, nikoliv. Jen to mají pánové z ODS říct rovnou a neoblbovat lidi, že se jim rapidně sníží daně...
Můj názor jsem napsal, někdo s ním může souhlasit někdo nemusí, ale je to můj subjektivní pohled - howgh, domluvil jsem...
Můj názor jsem napsal, někdo s ním může souhlasit někdo nemusí, ale je to můj subjektivní pohled - howgh, domluvil jsem...

- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jsem taky pro, netahat sem politiku, ale jednu poznámku si neodpustím.
PedroH>Žijeme ve stejném kraji. Hejtmanem byl E.T., což je mezi politiky jeden z mála slušných a pracovitých lidí. Teď tady budeme mít Palase, zkrachovalého ministra a bývalého komunistu s VUMLem(chybí zvracející smajlík).
PedroH>Žijeme ve stejném kraji. Hejtmanem byl E.T., což je mezi politiky jeden z mála slušných a pracovitých lidí. Teď tady budeme mít Palase, zkrachovalého ministra a bývalého komunistu s VUMLem(chybí zvracející smajlík).
Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
-
- Zkušený
stačí že o volbách kecájí celý dny v bedně a ještě týden kecat budou

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ale E.T. je jediný, který v ODSce dokázal, že něco umí - to je ten jediný, kterého uznávám...Palas se mi taky nelíbí - nicméně nic s tím nenadělám ani já, ani ty...Robertilos píše:Jsem taky pro, netahat sem politiku, ale jednu poznámku si neodpustím.

- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si jednu technickou poznámku. Souhlasím s Tebou, že na reformě vydělali hlavně lidé s vyššími příjmy. Pro lidi se středními příjmy nebyl přínos příliš citelný. Ale nevím o tom, že by reforma někomu ubrala. Naopak lidem s nízkými příjmy celkem citelně pomohla. Můžeš se sám přesvědčitPedroH píše:Ta jejich pseudoreforma je výsměch lidem...(viz. rovná daň - přidala do kapes více vydělávajícím lidem a lidem se středními a nižšími příjmy spíš ubrala)

Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
- panther7
- Test driver
Nebudu komentovat výsledky, ale jen k tomu if nízkopříjmový lidí vydělali na reformě to bych hodně pochyboval-jen k tomu 1) platí u doktora, recepty, lázně, nemocnice, pohotovost
2) první 3 dny v nemoci seš zadara 3) potraviny DPH z 5% na 9% 4) zvýšení nájmů atd.
P.S. Já neříkám, že není potřeba něco udělat a že některé poplatky nejsou potřeba, ale jak se někteří politici bouchají do prsou jak pomohli lidem s nízkými příjmy tak tj výsměch
2) první 3 dny v nemoci seš zadara 3) potraviny DPH z 5% na 9% 4) zvýšení nájmů atd.
P.S. Já neříkám, že není potřeba něco udělat a že některé poplatky nejsou potřeba, ale jak se někteří politici bouchají do prsou jak pomohli lidem s nízkými příjmy tak tj výsměch