Změna stavu z NoCar na FoFo

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
MaPa
Nováček
Nováček

Změna stavu z NoCar na FoFo

Příspěvek od MaPa » 19.06.2006 16:04

Kluci (možná i holky :roll: ) chtěl bych se vás zeptat jestli lze sehnat jetý nebořený hatchback FF 1,6 (raději bych asi 3 dvéř, ale i 5 dvéř dobrý) po faceliftu do 200 tis kc? Těch 200 je horní hranice, protože už na to si beru 150 půjčku (50 z vlastního) a dvacet si nechávám na povinné ponákupní opravy a jako rezervu na pokuty po zavedení bodování :D
Kámoš mi říkal že kámoš jeho starý tahá auta a že by to asi šlo, ale když jsem tu viděl chválu na Fokiho tak uvažuji spíš o něm. Ale tomu moc nevěřím, protože ani kámoš za něj ruku do ohně nedá. A nechci se dočkat nemilého překvapení přičemž stočené kilometry jsou minimum. Jo a to jsem zapomněl, tak do 100 tis. km aby bylo jetý maximálně.
Díky za pomoc.
Jo a díval jsem se na http://www.vyzkouseno.cz a nebo na http://www.tipcars.com a tam se něco takového pohybuje jen nevím jak moc jim mám věřit.

Mike
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike » 19.06.2006 16:09

Být na tvém místě, tak určitě zavolám Fokimu a zkusím se domluvit s nim. Myslím, že nikdo tady co má od něj auto si nestěžoval...
FF 1,6 několik má...
FF 1,6 16V,02, hatchback, Car Audio: Alpine + Rodek
Obrázek
Obrázek

Mike
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike » 19.06.2006 16:09

Být na tvém místě, tak určitě zavolám Fokimu a zkusím se domluvit s nim. Myslím, že nikdo tady co má od něj auto si nestěžoval...
FF 1,6 několik má...
Obrázek
Obrázek

MaPa
Nováček
Nováček

No jo no

Příspěvek od MaPa » 19.06.2006 16:13

Klidně bych mu i zavolal, ale když jsem se koukal do bazáru tak tam měl jen jedno jestli se nepletu a bylo o 50 dražší než si můžu dovolit :( jinak by mi už stálo na dvorku :D a to žádný dvorek nemám :P

Mike
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike » 19.06.2006 16:14

FF 1,6 několik má...
Obrázek
Obrázek

abado
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abado » 19.06.2006 16:24

Mike píše:Být na tvém místě, tak určitě zavolám Fokimu a zkusím se domluvit s nim. Myslím, že nikdo tady co má od něj auto si nestěžoval...
FF 1,6 několik má...
nemusis mu to posilat 3.. si myslim že jednu by mu to stacilo ;) :D
OCTAVIA 1.9TDi

MaPa
Nováček
Nováček

Příspěvek od MaPa » 19.06.2006 16:47

abado píše:
Mike píše:Být na tvém místě, tak určitě zavolám Fokimu a zkusím se domluvit s nim. Myslím, že nikdo tady co má od něj auto si nestěžoval...
FF 1,6 několik má...
nemusis mu to posilat 3.. si myslim že jednu by mu to stacilo ;) :D
on sy misly ze ja bit tupec a ja nechapat, ale pATEK chapat dobre pan rOBINSON :lol:

MaPa
Nováček
Nováček

Příspěvek od MaPa » 19.06.2006 16:51

navíc jsem tu nadhodil i téma získání auta z http://www.vyzkouseno.cz a z http://www.tipcars.com a tudíž bych rád znal názor i na to
věřím, že Foki dokáže dle vašich slov zázraky, ale náhoda je blbec a proč nekoupit auto co už tu (ČR) je a u něhož už znám cenu a mohl bych ho mít zítra doma??? jde mi prostě jen o jiné varianty a také o zkušenosti s TĚMITO servery (bazary) - Áčka vynechávám

petulka
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jak moc věřit ???

Příspěvek od petulka » 19.06.2006 17:00

Tohle je můj příspěvek překopírovanej z jinýho tématu a trochu upravenej.Kupoval jsem v bazaru FF před dvěma týdny.Dávej si pozor , zdali mají u popisů vozů napsáno, zda byl havarovaný,nebo nehavarovaný.Dá se pak s tím kalkulovat při snižování ceny. U Trotiny v HK byl nádhernej sedan modrá metalíza výbava Ghia no něco extra.Cena 169 tis. Trochu nízká takže pozor.... Vlezl jsem pod kapotu a... ono to bylo bouchlý na pravej předek, vytažený na rovnací stolici a pak to soplil nějakej amatér v garáži a ty sváry byly už popraskaný....světlo vyměněný z vrakáče atd.Sice nebylo napsané že je nehavarované,ale měli by na to upozornit. No a koupil jsem pak to , co mám v podpisu v jiným bazaru za 170 tis.Mělo 111 tis. poctivých zdá se,servis knížku, německej techničák,všechny manuály ,kódy k rádiu , chyběl ale druhej klíč. Chtěli 175 ale nedal jsem. Měli v nabídce ,že je nehavarované a bylo lehce "políbené" ze předu i ze zadu,mělo mít vyhřívaný zrcátka v elektrice a nemělo atd.... Ale celkově velmi zachovalé. Kdybych jel pro něj do Brna tak bych vysolil min. o 10 - 15 tis.víc. Je potřeba srovnávat, prohlížet,nenechat do sebe hučet.Já půl roku serfoval po netu, srovnával, promýšlel,jezdil po bazarech.Snad se mi to vyplatilo...Většina dovozů je nějakým způsobem po havárce,potřeba vybrat to nejmenší zlo... Jinak

doporučuji zavítat na http://www.dfens-cz.com/index.php jsou tam moc poučné články k tématu autobazarů.Nebrat doslovně, ale vzít na vědomí :lol:

A našel jsem to svoje FoFo na serveru tipcars.com

abado
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak moc věřit ???

Příspěvek od abado » 19.06.2006 17:14

petulka píše:Tohle je můj příspěvek překopírovanej z jinýho tématu a trochu upravenej.Kupoval jsem v bazaru FF před dvěma týdny.Dávej si pozor , zdali mají u popisů vozů napsáno, zda byl havarovaný,nebo nehavarovaný.Dá se pak s tím kalkulovat při snižování ceny. U Trotiny v HK byl nádhernej sedan modrá metalíza výbava Ghia no něco extra.Cena 169 tis. Trochu nízká takže pozor.... Vlezl jsem pod kapotu a... ono to bylo bouchlý na pravej předek, vytažený na rovnací stolici a pak to soplil nějakej amatér v garáži a ty sváry byly už popraskaný....světlo vyměněný z vrakáče atd.Sice nebylo napsané že je nehavarované,ale měli by na to upozornit. No a koupil jsem pak to , co mám v podpisu v jiným bazaru za 170 tis.Mělo 111 tis. poctivých zdá se,servis knížku, německej techničák,všechny manuály ,kódy k rádiu , chyběl ale druhej klíč. Chtěli 175 ale nedal jsem. Měli v nabídce ,že je nehavarované a bylo lehce "políbené" ze předu i ze zadu,mělo mít vyhřívaný zrcátka v elektrice a nemělo atd.... Ale celkově velmi zachovalé. Kdybych jel pro něj do Brna tak bych vysolil min. o 10 - 15 tis.víc. Je potřeba srovnávat, prohlížet,nenechat do sebe hučet.Já půl roku serfoval po netu, srovnával, promýšlel,jezdil po bazarech.Snad se mi to vyplatilo...Většina dovozů je nějakým způsobem po havárce,potřeba vybrat to nejmenší zlo... Jinak

doporučuji zavítat na http://www.dfens-cz.com/index.php jsou tam moc poučné články k tématu autobazarů.Nebrat doslovně, ale vzít na vědomí :lol:

A našel jsem to svoje FoFo na serveru tipcars.com
tOHO SE PRAVE BOJIM... KOUPIM ff A BUDE SPATNE A 150TISIC V MEM VEKU JE DOCELA HODNE...
OCTAVIA 1.9TDi

petulka
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petulka » 19.06.2006 17:28

Nejlepší mít s sebou někoho, kdo tomu rozumí, známýho automechanika,ale ne takovýho co se drápe v garáži po odpolednách ve škodovkách... Každej pozná, když bylo auto řádně navalený, to nejde spravit tak, aby to vypadalo jako z výroby. A úplně nejlepší, když se ti bude něco moc líbit obětovat 1000 - 1500 a zajet do servisu na prohlídku.Korektní prodejce by neměl mít nic proti tomu. Jinak běž o dům dál. Za ten litřík ti to napojí na diagnostiku, zvednou na rampě a prohlídnou. U Forda ti z PC vyjedou podle VIN o původu auta skoro všechno.Je tady na stránkách někde generátor VIN ,ale údaje nejsou tak podrobné.Ten litr až půl pro klid duše stojí za to.Zatáhneš to z ukecané slevy.Zpravidla 5000 sleví každý, někdy i 10000 když máš hubu... :D

Ahmed
Test driver
Test driver

Příspěvek od Ahmed » 19.06.2006 21:29

Nejlepsi je procist si poradne forum, manual k focusu, at vis, kde jsou vsemozne zrady a podfucky, co tam ma byt a nema a pak si s sebou vzit mechanika, nejlepe z Fordu. Sice tech moznosti, jak auto je sestavene muze byt hodne, ale i tak. Hlavne je asi fakt treba prohlidnout, jestli neni bourane, menene okna, treba celni, jestli ma byt a je vyhrivane, maska, at neni FL, atd.
Jinak ty ceny, co jsou na TipCars neber moc vazne, pridej k tomu tak 20-50 000,- a mas slusne auto.
Obrázek
Ford Focus II Combi, Gold Collection 1,6 TDCi, 66kW, 22/08/2007, panther black
Obrázek
Byl: Ford Focus Combi 1,8 TDDi, 2001, panther black

Radek 1.8 16V
Test driver
Test driver

Příspěvek od Radek 1.8 16V » 19.06.2006 21:48

abado píše: tOHO SE PRAVE BOJIM... KOUPIM ff A BUDE SPATNE A 150TISIC V MEM VEKU JE DOCELA HODNE...
Nic si z toho nedělej, 150 tisíc je docela dost i v mém věku... :P !!!
Ford Focus 1.8i 16V Combi, r.v.00, Smoke Stone
Obrázek
Obrázek

abado
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abado » 19.06.2006 21:54

Radek_18_16V píše:
abado píše: tOHO SE PRAVE BOJIM... KOUPIM ff A BUDE SPATNE A 150TISIC V MEM VEKU JE DOCELA HODNE...
Nic si z toho nedělej, 150 tisíc je docela dost i v mém věku... :P !!!
hah..nj ale ty nemas 19 ;)
OCTAVIA 1.9TDi

Honza
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Honza » 19.06.2006 23:38

Každopádně když vezmeš auto od fokiho,tak nebudeš potřebovat tu 20ti tis. rezervu na opravy,protože bude všechno udělaný.
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox :twisted: Eibach,Green Twister....

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“