To same se "někdy" děje, když zabouchnu dveře řidiče, najednou se odemknou všechny ... má s tím někdo zkušenosti? Docela mne to vadí

Tak tohle přesně se mi stáva teď, když je ráno docela už zima...mar_tin píše:mne to robilo v zime. odomkol som klasicky vodicove dvere a ostatne sa odomkli az po chvili. predpokladam, ze to bolo vdaka stuhnutej vazeline v zamkoch, aspon foki ma take vysvetlenie.
este poznamka: mam central na klucik, nie dialkac
a čím jsi to vyčistilAhmed píše:No ja jenom, jak se to tu nekde resilo, tak tady byl takovy nazor, ze to staci vycistit, tak se snazim zjistit, co je na tom pravdyJa jsem to udelal preventivne.
Strikal jsem tam vsechno, co bylo po ruce. Myslim, ze WD40, vyskrabal jsem ten bordel, vycistil, prostrikal.Skubi píše:a čím jsi to vyčistilAhmed píše:No ja jenom, jak se to tu nekde resilo, tak tady byl takovy nazor, ze to staci vycistit, tak se snazim zjistit, co je na tom pravdyJa jsem to udelal preventivne.
pěkně děkuji za radu
![]()
![]()
![]()
To já taky, jestli budu mít o víkendu čas...spíš se bojím jak se mi to podaří všechno z těch dveří sundat.Skubi píše:hm, tak to se mám na co těšit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti