Drnčení
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drnčení
Řešil jsem to minulý týden v sekci MOTOR-PODIVNÝ ZVUK MOTORU.banda píše:Ahoj, při couvání přes nerovnost mi něco zezadu rachotí, zdá se mi že je uvolněný ten krycí plech co je nad výfukem. Jak je to tam upevněné? Zvládnul bych to nad jámou nějak přitáhnou?Díky
Zvládneš to v pohodě, drží to na čtyřech šroubech, ale je otázka jestli to nemáš urvaný ve sváru, pak bys to musel sundat a nechat si to "zakápnout".
- Ahmed
- Test driver
A mi zase nahodne neco klepe vzadu v kufru, uz me to pomalu zacina stvat, protoze to dela nepravidelne, vetsinou na nerovne ceste nebo pri zataceni do prava se ozve takove klepnuti, jakoby pod oblozenim. Nic volne polozeneho tam nemam a rezervu a podobne blbosti mam dobre umistene, takze to asi bouchat nebude.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
kua to je jak u mě, a zní to z pravé strany 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- gumik
- Nováček
Mě to to dělá taky, ale do levé zatáčky a na nerovnostech. Po dlouhém odposlouchávání a zkoušení jsem zjistil že bouchání způsobuje držák prostředního dílu výfuku, ten který drží na té gumě a naráží kov na kov, protože ta guma je posunutá. Ještě ale nebyl čas to opravit
, ale chystám se na to co nejdříve vadí mi když to klepne, jak se za mnou lidi otáčí.
, ale chystám se na to co nejdříve vadí mi když to klepne, jak se za mnou lidi otáčí.
FO FO 1.6 16V combi Ghia 99

- Michal_Ford
- Junior
- Ahmed
- Test driver
Zkusim se na to podivat, ale mi to dela pri zataceni doprava nebo na nerovnostech, pripadne pri vyjezdu ze zatackygumik píše:Mě to to dělá taky, ale do levé zatáčky a na nerovnostech. Po dlouhém odposlouchávání a zkoušení jsem zjistil že bouchání způsobuje držák prostředního dílu výfuku, ten který drží na té gumě a naráží kov na kov, protože ta guma je posunutá. Ještě ale nebyl čas to opravit

- Baggio
- Junior
Já to měl taky.Vždy kdýž jsem najel na nějakou nerovnost tak to tak divně křuplo v někde v kufru.Docela mi to lezlo na nervy
Bylo to dosti nepravidelné.Manželka řídila a já jel v kufru.No a bylo to uchycení zadní sedačky.Jak je to kovové oko do kterého se zacvakne opěradlo.Byla tam trošku vůle a tak to někdy cvaklo. Zatím jsem to oko jen obalil izolačkou a zacvakl , a paráda ticho jak v hrobě.

Ford Focus combi 1,6 16V 74kw 2000
[img:3bftr2g5]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:3bftr2g5]
[img:3bftr2g5]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:3bftr2g5]
- Ahmed
- Test driver
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
taky to budu muset prubnou, ale ne se ženou, 15 let neseděla za volantem, tak se bude muset teprve rozjezditBaggio píše:Já to měl taky.Vždy kdýž jsem najel na nějakou nerovnost tak to tak divně křuplo v někde v kufru.Docela mi to lezlo na nervyBylo to dosti nepravidelné.Manželka řídila a já jel v kufru.No a bylo to uchycení zadní sedačky.Jak je to kovové oko do kterého se zacvakne opěradlo.Byla tam trošku vůle a tak to někdy cvaklo. Zatím jsem to oko jen obalil izolačkou a zacvakl , a paráda ticho jak v hrobě.

ale asi to bude ta sedačka
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car