Svití,namáš třeba vyply vypínač na tom světle?sakul píše:Hlapáci,a to orig.zadní světlo nesvítí při otevření kufru?nebo to mám nějaký rozbytí?jináč diodky celkem pěkný
Aky vypinac?? Ja som vymenil ziarovku, rozobral to cele a ziadny vypinac som nenasiel... A svetlo stale nesvietisakul píše:jo bylo to přepnutý,nějak sem to ještě nestudoval.Sem mysel že se to rozvítí při otevření bočních dveří.A vono jen při 5dveří.vše o.k
Vepředu co je interierová lampa..Juraj2901 píše:Aky vypinac?? Ja som vymenil ziarovku, rozobral to cele a ziadny vypinac som nenasiel... A svetlo stale nesvietisakul píše:jo bylo to přepnutý,nějak sem to ještě nestudoval.Sem mysel že se to rozvítí při otevření bočních dveří.A vono jen při 5dveří.vše o.k
No já tam mám světlo to co ve předu a černym přepinačm na 3 polohy(vypnuto,zap.při otevření dveří a zap furt)Ale mám combi a ty hatchback.Tak to bude asi jiný.Juraj2901 píše:Aky vypinac?? Ja som vymenil ziarovku, rozobral to cele a ziadny vypinac som nenasiel... A svetlo stale nesvietisakul píše:jo bylo to přepnutý,nějak sem to ještě nestudoval.Sem mysel že se to rozvítí při otevření bočních dveří.A vono jen při 5dveří.vše o.k
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host