Abych uzavřel svůj příběh - v úterý 30. jsem strávil 5h čekáním v Euromotoru. Vyplnili jsme papíry, pánové servisáci přebrali auto a za hodinu mi přišli oznámit, že to bude trvat déle, protože v chladícím okruhu byly kusy ledu. A to i přesto, že jsem poctivě dolejval nemrazku, tak nechápu... Nicméně oproti předchozímu dni se ke mně chovali mnohem přívětivějc.
vcedula: jak píšeš, auto jsem jim nechal přes noc u servisu a samozřejmě ho nechali venku...
pelen: jo, pravidelně kontroluju, ale tentokrát nepomohlo
Po dalších dvou hodinách a mojem dotazu, jak to vypadá a jestli si mám zajistit odvoz jinak, mi přišel technik říct, že termostat je KO, ale (naštěstí) vodní pumpa v pohodě. Ujistil mě, že za hodinku jedu pryč, protože už jen vymění termostat, pročistí chladící okruh a hotovo.
Hodinka se protáhla na dvě a konečně mi přišli oznámit, že je fík spravenej. Všiml jsem si, že tam mají mooooc hezký slečny, to asi aby zákazníky nekleplo úplně, když uvidí účet za servis.
Kromě týhle akce mi ještě přehráli soft u řídící jednotky a nevím, jestli je to jen sugesce, ale fík od tý doby jede o něco líp... Pak jsem nechal přeměřit baterku - bohužel neměli na skladě 70ku, tak jsem výměnu nechal na Čechy... to mi připomíná, že se pro ní budu muset stavit.
Na cestu mě ještě vybavili jednou flaškou nemrazky na dolití a popřáli šťastnou cestu i novej rok. Za ty peníze...
Do Čech jsem už dojel bez problémů.
Díky všem za podporu.