Béžová Chill která se těžko na netu hledá..
- vahala
- Nováček
FoFo II, Combi, barva béžová chill
Nemá někdo Focuse Combi II (nebo aspoň 5D) po FL v béžové barvě Chill? Nebo aspoň jeho foto? Jsem si ho objednal a tady v galerii ani nikde jinde jsem tuto barvu nenašel. Tak nevím jestli jsem neudělal chybu a nebude můj vysněný FoFo v této barvě vypadat divně. Skoro začínám přemýšlet o změně na nějakou klasickou barvu - stříbrná, černá...
Ford Focus kombi II, Trend 1,6 Duratec, barva béžová Chill, 10/2008
Fotogalerie
Tandemové seskoky padákem
Relative Team
Fotogalerie
Relative Team
- Forfoc
- Pokročilý
Re: FoFo II, Combi, barva béžová chill
Ve skutečnosti jsem tuto barvu viděl jen na C-maxu. Je to taková stříbrno-zeleno-zlatá barva. Zde je foto na C-maxu, kde vypadá skoro jako sříbrná. Je to barva, kterou hned tak někdo nebude mít.

- vahala
- Nováček
Moc děkuju za foto.
No snad jsem barvu nevybral špatně. Vaše názory na ní? Vždy jsem měl tmavé auto a protože zrovna není mojím koníčkem mytí auta ani ježdění do myčky tak jsem chtěl nějakou světlou. I z hlediska horka přes léto mi přijde praktická. Bílou jsem rovnou vyloučil a stříbrnou má dneska už skoro každý. Proto moje volba padla na béžovou chill. Snad nebudu litovat.
Jinak mám objednáno: Ford Focus Trend 1,6 Kombi, Duratec 74 kW, 16 ocelová kola (ty nechám na zimu, na léto snad budou nové elektrony).
Z doplňků pouze sada Trend X (automatická klimatizace + loketní opěrka), plnohodnotná rezerva a výše uvedená metalíza. Asi ještě nechám udělat tmavé folie na zadní skla.
Auto má být v druhé polovině listopadu. Už se moc těším a tak zatím aspoň pročítám Fofo forum
No snad jsem barvu nevybral špatně. Vaše názory na ní? Vždy jsem měl tmavé auto a protože zrovna není mojím koníčkem mytí auta ani ježdění do myčky tak jsem chtěl nějakou světlou. I z hlediska horka přes léto mi přijde praktická. Bílou jsem rovnou vyloučil a stříbrnou má dneska už skoro každý. Proto moje volba padla na béžovou chill. Snad nebudu litovat.
Jinak mám objednáno: Ford Focus Trend 1,6 Kombi, Duratec 74 kW, 16 ocelová kola (ty nechám na zimu, na léto snad budou nové elektrony).
Z doplňků pouze sada Trend X (automatická klimatizace + loketní opěrka), plnohodnotná rezerva a výše uvedená metalíza. Asi ještě nechám udělat tmavé folie na zadní skla.
Auto má být v druhé polovině listopadu. Už se moc těším a tak zatím aspoň pročítám Fofo forum

Fotogalerie
Relative Team
Fotogalerie
Relative Team
- panther7
- Test driver
S autem si určo chybu neudělal a s barvou nevím-neumím si ji představit, ale vypadá na C-maxu pěkně-tak štastný kup a vítej mezi námi 

- Ahmed
- Test driver
Já jsem akorát v době, kdy jsem kupoval svojeho viděl na prodejně něco podobného, ale více do zelena a nevypadalo to špatně.
- Forfoc
- Pokročilý
Ta barva ve skutečnosti je více do zelena. Když jsem auto kupoval, původně jsem také chtěl Chill, ale nevěděl jsem jak to ve skutečnosti vypadá, tak jsem šel do tuctové stříbrné. Kdybych kupoval auto znova, možná bych koupil barvu bílou, která je nyní "Inn". Myslím, že bílá mu sluší a navíc je bez příplatku (14000). Tmavé okna a tmavé disky a bylo by to bomba.

- vahala
- Nováček
Díky za námět, ale bílou opravdu nechci i když musím uznat, že FoFu moc sluší. Asi už to nebudu měnit a nechám si tu Chill. Třeba budu v republice jedinej
Zatím jsem jí viděl jen na Fiestě.

Fotogalerie
Relative Team
Fotogalerie
Relative Team
- Forfoc
- Pokročilý
Myslím, že tou barvou nic nezkazíš. Stejně si potom budeš říkat, zrovna jako já, jestli jsi neměl vybrat jinou barvu. 

- Milinko
- Zkušený
Podle mě tomu C-Maxovi opravdu sluší 

- Forfoc
- Pokročilý
Zde ještě barva Chill na Fordu Kuga. Zde se barva víc podobá skutečnosti.
- Přílohy
-
- kuga.JPG (11.04 KiB) Zobrazeno 6086 x
- vahala
- Nováček
Děkuju. Jdu do ní, i když pořád trošku váhámForfoc píše:Zde ještě barva Chill na Fordu Kuga. Zde se barva víc podobá skutečnosti.

Fotogalerie
Relative Team
Fotogalerie
Relative Team
- HORST
- Test driver
To, ze "vahas" neni asi pri tvem nicku "vahala" nic divneho, ne?

- vahala
- Nováček
No to je vlastně pravdaHORST píše:To, ze "vahas" neni asi pri tvem nicku "vahala" nic divneho, ne?![]()

Fotogalerie
Relative Team
Fotogalerie
Relative Team
- Anndy
- Test driver
Ja som chcel tiez bielu - ale predajca ma vazne presvedcoval, ze to nie je mozne. Aj ked v servise jedna biela stala.
.
Mozno to tak myslel, ze uz sa neda doobjednat... ze su len metalicke farby.
Nakoniec vyhrala avalon (ma ju kde-kto).

Mozno to tak myslel, ze uz sa neda doobjednat... ze su len metalicke farby.
Nakoniec vyhrala avalon (ma ju kde-kto).
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
vahala:Barva vypadá dobře.Mám rád nestandartní barvy(Nepíšu divné....to zdůrazňuji)Autu určitě sedne!!!!