jj, pravda. Cesty sa robia rovnejsie, sirsie a uz to nie je to co to byvalo. Teraz ti staci sadnut do niecoho, pomaly sa rozbehnut na 130 a hnat auto po dialnici. Vtedy nepotrebujes dobry podvozok, vykonny motor, akceleraciu alebo presne riadenie ci radenie. Ludia si uz nechodia zajazdit len tak pre radost, pretoze cely mesiac setrili 0.2 litra a teraz to pojdu prejazdit ?
Preto som rad, ze tuna z klubu sa najdu ludia, ktori si len tak vyjdu na jazdu a spravia nejake tie kilometre len tak pre radost. Lebo auto ma sluzit cloveku a nie clovek autu.
Ja si vzdy najdem nejake miestecko, kde si auto uzijem. Doteraz to bola moja ranna rychlostna skuska, lenze premavka sa zhustila

a musel som si najst dalsiu vyzvu. Tak teraz jazdim hore a dole nasou poschodovou garazou cez rucnu kazdu zakrutu

uz som sa vypracoval tak ze aj rano aj vecer kazdu zakrutu zvladam polobokom

. Lebo auto si v prvom rade uzivam.
Asi dost zalezi na tom, ako kto chape auto. Niekto ho chape ako image, sused ma tiez, tak mam aj ja. Niekto to berie ako nevyhnutnost vozenia do prace, niekto zasa ako nevyhnutnost, ktoru chce prevadzkovat za co najnizsiu cenu, aj ked nie vzdy je to pravda.
Ja sa na auto pozeram ako na jeden uzasny vynalez, ktory dal cloveku moznost byt rychlejsi, ovladat ohromnu silu motora a pritom len o milimetre sa vyhybat smrti. A preto mam svoje fofo tak rad

a preto nemam rad auta, ktore nie su v nicom vyborne ale vo vsetkom dobre.
Dobru noc