HELP!! Položení podlahy
- KASHA
- Pokročilý
HELP!! Položení podlahy
Ahojky všichni, chtěl bych se Kohokoliv zeptat, jestli víte o někom z Vyškova a blízkého okolí, kdo umí položit dřevěnou podlahu (zacvakávací). Samotnou montáž podlahy zvládne opice, spíše je problém z vytrháním původní a zarovnání (vyrovnání) podlahy tak, aby se na ni dala položit nová. Dost na to spěchám, budu rád za jakoukoliv radu nebo odkaz na někoho šikovnýho!! Jedná se o cca 30m2 podlahy.
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: HELP!! Položení podlahy
KASHA, na zarovnani se myslim pouzivaji samonivelacni potery.
- NEEO
- Test driver
Když jsem si nechal dělat podlahu já,tak jsem si pozval manželčinýho strýce co se tím živí.podlahu jsme vytrhali-i s linem a potom na to nalil samonivelačku od Schönox a ta se krásně sama rozlila po celé místnosti a vyrovnala nerovnosti-pak to pojezdil nějakým válečkem a druhý den byla podlaha vylitá.Jen nezapomenout na penetraci.no jelikož je to hafo KM,taky by se to asi ani jednomu nevyplatilo.Snad jsem ti drobec pomohl.
- miki1979
- Pokročilý
Neeo: máš ve všem pravdu upně stejně to dělal kámoš na baráku a je super 

- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
souhas,my používáme mapei - jsou drazí ale máme slevu takže se to dá,domů bych si koupil něco levnějšího.jinak je potřeba zhodnotit situaci:pokud tam máš velké díry,tak doporučuju tyto zabetonovat(kvůli spotřebě nivelačky).
Dál doporučuju sehnat podlaháře nebo obkladače:denně nivelujou,vyplatí se trošku připlatit,než potom něco sekat nebo brousit
Dál doporučuju sehnat podlaháře nebo obkladače:denně nivelujou,vyplatí se trošku připlatit,než potom něco sekat nebo brousit

- KASHA
- Pokročilý
no přesně tak, už sem do toho hrábl a jakýsi nerovnosti tam sou, ale na nivelačku to nevypadá, bude seto muset vylít normál betonem a až potom ten nivelák, přece jenom je zatraceně drahej!
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jj ale dej na mou radu a pozvi si k tomu odborníka 

- canndale
- Zkušený
a daj si pozor, aby neboli pukliny pri stenach, ak su, tak zapenit,alebo zapchat aby sa ti nestalo ze nivelackou alebo betonom potesis suseda pod tebou
musel som mu potom malovat chodbu

musel som mu potom malovat chodbu

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- NEEO
- Test driver
Taky jsem musel podél zdi zadělat mezery,abych nevyt. sousedy nivelačkou.canndale píše:a daj si pozor, aby neboli pukliny pri stenach, ak su, tak zapenit,alebo zapchat aby sa ti nestalo ze nivelackou alebo betonom potesis suseda pod tebou![]()
musel som mu potom malovat chodbu![]()

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A nešetřit na podlaze.Čím dražší,tím většinou i kvalitnější.Jde především o funkci zámečků,aby držely při sobě i v zátěži a za čas se nezačala rozjíždět.Pokud máš psa nebo živé děti,tak jít do vyššího zátěžového indexu
S tím opět poradí specializovaná prodejna...

- NEEO
- Test driver
JJJ podlahy mě i s vylitím stáli skoro 50litrů na podlaze nešetřit.-Třeba ti tohle pomůže.
- NEEO
- Test driver
a ještě jedna