Takze kupil som si v jednej "nemenovanej predajni" Autoradio ktore uz vedelo aj USB kluce aj SD karty , to radio bolo bozske mal som ho asi stvrt roka az jedneho rana my rano nenastartoval moj FOFO , hned som rozmyslal ze asi som nechal zapnute svetla alebo tak nieco tak som si zacal na to davat pozor ale za 3 dni zase rano vybita baterka , fuuuu ! To mi uz nedalo tak som s tym isiel do servisu !
V servise zistili ze baterka je dobra aj alternator normalne dobija ako ma a hovorili ze neni nikde problem , Tak som jazdil asi 5 dni a zase rano som nenastartoval tak to uz som naozaj nevedel co bude ! Tak som isiel za jednym znamim co robi elektriku aj ked nie na Fordy , ale tak pozrel mi to lepsie ako v Servise cislo 1 ... A zistili sme ze ked zhasnem motor tak mi radio stale ide aj ked nesvieti displej ani nehra ale stale ma odber skoro ako by vsetko islo ... Tak sme skontrolovali zapojenie radia a vsetko bolo dobre .
Vytiahol som radio a isiel som do tej predajne a hovoril som im ze ho chcem reklamovat , tak som cakal cakal ! cakal !! A ked prislo , tak predavac s usmevom na tvari ze neuznali mi reklamaciu lebo nic nezistili , fuuuha tak hned ma napadlo ze to dam na VIPO alebo na podbny nezavisli reklamacny urad ci co to je ale za tie peniaze co tam dam co ja viem ...
Po mesiaci co som chcel pocuvat a nemohol som ho tam radsej namontoval A vzdy ked som isiel von s auta tak som zo zadu vytiahol paticu a bol pokoj ale tento vikend som si to troska porobil a dal som to na vypinac , ma to svoje nevihody pretoze neostava potom pamat ale tak pri USB klucoch ju ani netreba pretoze ked sa vitiahne idu pesnicky aj tak od znova , ale tak som rad ze mam poriadne radio hehe aj ked s vyrobnou vadou a rano bez problemov nastartujem , so znamim sme sa este tak smiali ze kolko by mi to vydrzalo keby som do zadu dal Zosik s Subwooferom hehe asi 5 hodin no tak teraz to je super ...
Dufam ze niekomu tento navod pomoze ak hej tak napiste ...
Umiestnil som vypinac do odkladacej skrinky pri spolujazdcovi :

Kabelaz :

Prepinac aj s navodom ako zapojit aj ked ten prepinac je z roku 8 ale urcite sa najde v kazdej do macnosti Made in ZSSR !