Rádio 6000CD kompletní postup získání PIN

Zamčeno
junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Rádio 6000CD kompletní postup získání PIN

Příspěvek od junior » 24.04.2009 09:35

Ahoj všichni,

chci se podělit o myslím dost dobrý poznatek pro ty, kteří zakoupí Fordíka s origo rádiem a nedostanou k němu ani Serial Number ani PIN (jako já), štrachal jsem po netu kvůli tomu, abych nemusel platit autor servisu za "hacknutí", sehnat tady PIN generátor není problém, jenže k tomu je potřeba SN(většinou vzadku rádia na štítku), a já jsem netušil jak rádio vyndat abych si něco nepoškodil. Takže pokud po Vás bude chtít rádio pin postup je jednoduchý(odzkoušeno na 6000CD ale myslím že to nebude jedinej model na kterým to bude fungovat, pokud to někdo vyzkoušíte na jiném typu a zafunguje to tak to sem dopište i pro ostatní):

1) zapnout rádio, (většinou výzva k zadání pinu)
2) podržet tlačitko číslo 6 a zmáčknout číslici 1 (právě u 6000CD) případně u jiného typu pokud se vám nic nezobrazí zkusit zmáčknout dvojku - obojí po dobu dvou vteřin
3) zobrazí se vám dlouhé číslo tuším série, rok výroby a typ rádia a posledních 7 znaků (např. M034872 ) je právě chtěné Serial Number
4) takže bez vyndávání rádia máme SN a pak ho už stačí zadat do "key generator" a vypadne na vás PIN Vašeho rádia :-D
5) pozor na rádiu je pouze šest číslic a může na Vás vypadnout pin třeba 4780 další postup je že na první pozici zmáčkneme 4x číslici 1, na druhé 7x číslici 2, třetí 8x číslici 3, a na čtvrté (nula je buďto na prvním místě, nebo na posledním) 10x číslici 4, a číslicí 5 potvrdíme zadání pin, šipkami se pohybujeme na jednotlivých pozicích(pro případ že se potřebujeme vrátit) No a PAK UŽ NÁM TO HRAJE :mrgreen: :mrgreen:

Hezký den Mates

edit zirafak:debata a pokec k teme tu:
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 86#p357886
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Focus - rádio a muzika“