porucha - klima
- mirass
- Nováček
porucha - klima
Zdravím všechny, mám problém s manuální klimou. Po nastartování motoru mi automaticky zapne klima a ventilátor. Vím o funkci při nastavení foukání na čelní sklo, že se klima automaticky zapne. Mě běží, i když to mám nastavené třeba na nohy. Prosím o radu. Díky.
Ford Focus TDCi 115 PS 2003 combi
- Ahmed
- Test driver
Re: porucha - klima
A sviti ti kontrolka? Nejde vypnout knoflikem?mirass píše:Zdravím všechny, mám problém s manuální klimou. Po nastartování motoru mi automaticky zapne klima a ventilátor. Vím o funkci při nastavení foukání na čelní sklo, že se klima automaticky zapne. Mě běží, i když to mám nastavené třeba na nohy. Prosím o radu. Díky.
- mirass
- Nováček
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- mirass
- Nováček
Byl jsem mimo PC. Klima je propojená s řídící jednotkou motoru, takže při chip-tunningu došlo k nějaké chybě, která dala pokyn klimě, aby byla neustále zapnutá. Zítra jedu do firmy, která mi prováděla chip, že už prý mají opravený software, nebo že mi to vrátí do původního stavu. Dám vědět, jak to dopadlo.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to vis jestli tam neco prošvihli tak s tim nido nic neudela . to leda to promerit a hledat , s timhle jsem se jeste nesetkal .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- mirass
- Nováček
Tak píšu, jak jsem slíbil. Klima už funguje tak, jak má. (už nemrznu
)
Závadu jsme odstranili výměnou řídící jednotky motoru, která se zřejmě zásahem firmy, která prováděla chiptuning poškodila. Bohužel to popírají a náklady na pořízení jiné starší jednotky mi nezaplatí. Takže až budete uvažovat o chiptuningu, tak si to ještě rozmyslete
Já už jsem vyléčený.

Závadu jsme odstranili výměnou řídící jednotky motoru, která se zřejmě zásahem firmy, která prováděla chiptuning poškodila. Bohužel to popírají a náklady na pořízení jiné starší jednotky mi nezaplatí. Takže až budete uvažovat o chiptuningu, tak si to ještě rozmyslete

Já už jsem vyléčený.
- Ahmed
- Test driver
Tak rekni, kdo ti to chipoval.mirass píše:Tak píšu, jak jsem slíbil. Klima už funguje tak, jak má. (už nemrznu)
Závadu jsme odstranili výměnou řídící jednotky motoru, která se zřejmě zásahem firmy, která prováděla chiptuning poškodila. Bohužel to popírají a náklady na pořízení jiné starší jednotky mi nezaplatí. Takže až budete uvažovat o chiptuningu, tak si to ještě rozmyslete![]()
Já už jsem vyléčený.