Mizi udaje na displeji pocitadla km a na radiu.

Odpovědět
celestyn
Nováček
Nováček

Mizi udaje na displeji pocitadla km a na radiu.

Příspěvek od celestyn » 07.06.2009 11:09

(Chtel bych jen predeslat, ze se nejedna o podsviceni, na to uz tady tema je.)
Mozna jsem paranoidni, ale vsimnul jsem si toho chovani az nedavno,takze si myslim, ze se to tak predtim nechovalo.

Prijdu k autu, odemknu dal.ovladanim.Chvili neco cpu do kufru,pak kdyz kouknu na displej radia, ukazuje misto hodin "--". Po zasunuti a otoceni klicku hodiny se spravnym casem naskoci. Je to divne,ale zkusim to druhy den znovu. (Radio je 6000CD se stredovym knoflikem)

Prijdu k autu,koukam dovnitr,zda se ze hodiny na radiu ukazuji cas.Odemknu, otevru dvere, ano hodiny na radiu bezi. Necham dvere otevrene a hrabu se v kufru,pak jeste otevru haupnu a dlouho se koukam do motoru (koukal jsem jestli mi treba nejaky hlodavec nehlod nejake draty). Pak zavru kufr i viko motoru,sednu,zavru dvere a koukam, ze na radiu na displeji neni vubec nic a to same na displeji pocitadla kilometru. Otevru dvere,jdu jeste kouknout do motoru pod kryt baterie,vse v poradku. Pak se vratim na sedacku a oba displeje ukazuji (cas i kilometry). Klicek jsem do zapalovani vubec nedaval.

Tak mi to pripada takove podivne,jestli to neni predzvest nejakeho studenaku ci co. Jinak pokud sednu,nastartuju,jedu-hodiny i km normalne ukazuji.

Jeste mam jednu zavadu,ktera se zda s tim nesouvisejici (ale co kdyz) - pri otevreni vika kufru se nerozsviti vzadu svetylko interieru (ackoliv nejaky spinac,kontrola zavrenosti tam musi byt funkcni,protoze jinak by neslo zamknout auto - pokud necham kufr pootevreny,auto nejde zamknout).
FOFOII 2005, 1.6 16V trend kombi, stribrna
Obrázek

Anndy
Test driver
Test driver

Re: Mizi udaje na displeji pocitadla km a na radiu.

Příspěvek od Anndy » 07.06.2009 11:20

S hodinami ma nič nenápadá.

Svetielko: koľko máš svetielok stropnych?
Ja mám 3-vpredu, nad zad. sedadlami a nad kufrom. Ked otvorím kufor iba prvý, tak svieti len to nad kufrom. Inak, ked len dvere otvorím, alebo vypichodn kľúčik zo zapaľovamia, svietia iba vpredu a v strede. Samo, ak potom otvorím kufor, svietia vsetky 3.
Nie je mi jasné ktoré svetielko a kedy, ti nesvieti.
Teoreticky môže byť vypalena žiarovka. Poistka to asi nie je, myslím že vsetky vnútorné sú na jednu- to si vsak radšej over v manuále.
Focus II kombi, facelift, r.v. 2008, 1.8 92kw Duratec, Titanium X Galéria
Obrázek

celestyn
Nováček
Nováček

Příspěvek od celestyn » 07.06.2009 11:43

Svetylko vzadu v kufru se vzdy pri otevreni kufru rozsvitilo,po zavreni dveri zase zhaslo.Zarovka je v poradku,kdyz ho prepinacem rozsvitim,tak se rozsviti.Ale pri prepnuti do te stredni polohy proste ta automatika nefunguje.
Obrázek

miro
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miro » 08.06.2009 21:45

aj mne to nikedy take nieco robi este aj teplota na palubaku mizne
Ford FOCUS II 1.6 16v Duratec Ti - VCT ghia (115 k) 2006 K&N Air Filter
Obrázek
Obrázek

Gromik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gromik » 08.06.2009 22:04

Mám Focuse už skoro rok a taky jsem si toho párkrát všimnul - občas prostě na displeji rádia (6000CD) nevidím vůbec nic. Stačí ovšem zapnout středovým čudlíkem a displej naskočí. Nicméně palubák mi zatím funguje bez problémů a tyto příznaky nevykazuje.

Zkoušel jsem v tomto divném chování hledat nějakou logiku, ale zatím marně.
Ford Focus II 1.6 (74kW) Trend, 5dv.hatchback, 03/2007, Fotogalerie.
Obrázek
Obrázek

celestyn
Nováček
Nováček

Příspěvek od celestyn » 22.06.2009 18:02

Tak jsem zjistil, ze se to chova ruzne podle toho, jestli po odemceni auta nejdrive otevru zdani dvere nebo predni dvere. Kdyz otevru nejprve zadni, tak vetsinou displej ukazuje ---.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 2004 - 2011“