Budeme pronajímat Autodrom Vysoké Mýto a to na celý den, tj. ráno od 8:00 večer do 18:00.
Cena pronájmu bude okolo 15.000,- + DPH a rozdělí se rozvoměrně mezi všechny účastníky. Počítám s minimálně 15 účastníky, což nám zaručí že se s cenou dostaneme na maximálně 1000,- Kč na osobu, což považuji za výborny.
Den předtím tj 25.7.2009 - sobota od cca 14:00 ještě bude KEMP-SRAZ poblíž okruhu, konkrétně to je Autocemp Hluboký - Holice. Tam by se přespalo a druhý den ráno se jelo na cca 15 km vzdálený okruh.
Máme již rezervované 4 čtyřlůžkové chatky, které jsou obsazené osobama v seznamu, jenž je uveden níže (těm kteří mě říkali, že chtějí také do kempu a nejsou v seznam, tak se předem omlouvám, ale buď jsem na Vás neměl číslo, nebo jsem se Vám nedovolal). Pokud máte zájem zůčastnit se také akce v kempu, tak si můžete rezervovat ubytování zde, kde naleznete ceny a potřebné info: http://www.camp-hluboky.cz tel.: 605 276 028
Ten kdo se akce chce zůčastnit, tak mě prosím napište email na: caesarx@seznam.cz kde bude uvedeno:
1. Přezdívka
2. Jméno
3. SPZ(bude použita jako variabilní symbol)
4. ÚČAST kemp+okruh / jen okruh
Jako předmět uveďte Vysoké Mýto a svou PŘEZDÍVKU na fóru.
Já Vám následně pošlu potvrzení o účasti a další info. Jen to je zárukou že se akce budete moci zůčastnit, protože maximální kapacita kterou máme dovolenu od autodromu je 25 vozů.
Jelikož je třeba nějak zajistit finanční stránku, tak bude nutné poslat, nebo raději přímo vložit do banky zálohu na okruh, která činí 500,- Kč. Číslo účtu Vám pošlu v potvrzovacím emailu - po přijetí zálohy na účet Vám pošlu ještě jeden email kde uvedu že jsem peníze obdržel a že počítám s Váma na okruh na 100%

Doplatek bude vybrán přímo na okruhu a jeho výše se bude odvíjet od počtu účastníků mezi které se výsledná cena rozdělí.
ÚČAST NA OKRUHU (proztím potvrzené - zbytek bude doplněno po přijetí emailu):
1. CaesarX - ZÁLOHA PŘIJATA

2. RedZero ZÁLOHA PŘIJATA
3. Malejmarty - ZÁLOHA PŘIJATA
4. Karel_st170 - ZÁLOHA PŘIJATA
5. Lukasbill - ZÁLOHA PŘIJATA
6. Fokal - ZÁLOHA PŘIJATA
7. Jaran9 - ZÁLOHA PŘIJATA
8. Leila - ZÁLOHA PŘIAJTA
9. SnY - ZÁLOHA PŘIJATA
10. Člen klubu (bude upřesněno)
11. Pumatej - ODHLÁSIL SE - VOLNÉ MÍSTO - HLEDÁME NÁHRADU
12. Johnik - ZÁLOHA PŘIJATA
13. Tomin - ZÁLOHA PŘIJATA
14. Peters - ZÁLOHA PŘIJATA
15. JX - ZÁLOHA PŘIJATA
16. 1x Mercedes CLS AMG
17. v3jc3
18. Pitbultas - ZÁLOHA PŘIJATA
19. Fidrýsek - ZÁLOHA PŘIJATA
20. STdriveRS - ZÁLOHA PŘÍJATA
21. teebee - ZÁLOHA PŘIJATA
22. Antonio - ZÁLOHA PŘIJATA
23. krosnič - ZÁLOHA PŘIJATA
24. MarcusZ24 - ZÁLOHA PŘIJATA
25. JJ - od Bigmena - ZÁLOHA PŘIJATA
ÚČAST V KEMPU:
4x je rezervovaná čtyřlůžková chatka pro tyto lidi :
CaesarX + slečna
Karel_st170 + slečna
Lukasbill + slečna
Malejmarty + slečna
RedZero + slečna,
Bigman + slečna?
2x kamarád, 2x kamarádky

------------------------------------
SAMI SI ZAJISTÍ UBYTOVÁNÍ:
Leilla + slečna
v3jc3 (nevím zda sám nebo s někým)
Fokal + slečna
teebee + brácha
JJ + slečna
Kdokoliv si také rezervuje chatku nebo si vezme stan, tak pokud chcete dejte vědět, ať můžu doplnit seznam.
Autodrom info: http://www.autodromvmyto.cz/
Kemp info: http://www.camp-hluboky.cz/
Doufám že se nás sejde dostatek a akce bude stát za to. Tak mě napište co nejdříve email, ať se vše podaří a užijeme si akcičku.