Uvítal bych, aby když dám ofuk čelního skla, šel vzduch automaticky i do kabiny a já ho případně zavřel přímo na výdechách, tak to funguje u spousty aut, nevím proč zde Ford experimentoval
Ofuk kabiny + čelního skla zároveň
-
Foqus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ofuk kabiny + čelního skla zároveň
Máte někdo nějaký trik, jak ofukovat čelní sklo a zároveň si dopřát trochu vzduchu na ksift
(do kabiny z výdechů na palubce) ?? Moc jsem nepochopil, proč toto nejde - pro mě je to mnohem užitečnější kombinace než čelní sklo + nohy. Když dám kabinu + nohy, zase se při dešti či vlhku potí čelní sklo (to pocení je kapitola sama pro sebe).
Uvítal bych, aby když dám ofuk čelního skla, šel vzduch automaticky i do kabiny a já ho případně zavřel přímo na výdechách, tak to funguje u spousty aut, nevím proč zde Ford experimentoval
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
-
Foqus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- PHECZ
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver

A auto bude krasne vyvonene. Pak uz jenom na okno placnout cibuli a tlacenku a je zranicepelen píše:Otirej si okno z vnitrku octovou vodou, pak se ti nebude rosit (vydrzi nekolik dni) a pak muzes vesele pres pylovy filtr foukat na ksicht.
-
Stenly
- Pokročilý

Já nejraději okno+nohy
Průvan, zejména s klimou mi nedělá dobře
Mlžení okna není problém- když otočíš volič nadoraz doprava, automaticky se zapne klima(kontrolka nesvítí!) a je po mlžení
Nebo vyhřívat okno, ale to má velký odbět a nelze použít trvale.
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Pletes si octovou vodu a ocet. Ja mam na mysli hodne zredeny 8% ocet (podle tebe je to uz asi octova voda ten 8% ocet). Octova voda je stary recept. Sprej proti roseni mam take nejaky a je tez citit po octu.Ahmed píše:A auto bude krasne vyvonene. Pak uz jenom na okno placnout cibuli a tlacenku a je zranicepelen píše:Otirej si okno z vnitrku octovou vodou, pak se ti nebude rosit (vydrzi nekolik dni) a pak muzes vesele pres pylovy filtr foukat na ksicht.Proti mlzeni oken jsou i ruzne pripravky, je toho spousta. Octovou vodu jsem nikdy nezkousel, ale treba spreje proti mlzeni pomahaji, jsou i ruzne uterky. Po pouziti spreje je ta "para" pruhledna a ne bila.
Jo a zapomnel jsi na to hlavni, prece na jedno orosene.
- Blekota
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver

- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ahmed píše:A auto bude krasne vyvonene. Pak uz jenom na okno placnout cibuli a tlacenku a je zranicepelen píše:Otirej si okno z vnitrku octovou vodou, pak se ti nebude rosit (vydrzi nekolik dni) a pak muzes vesele pres pylovy filtr foukat na ksicht.....

To mě pos..r! Škoda, že to na tom okně nebude držet.-
Foqus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je bomba, když se zamlží okno, tak jezdit v 10ti stupních se zapnutou klimtizací a přebíjet to topením - to je přesně to, po čem toužím... hned po tom, mít v kufru karton octů.
Jinak mě spíš vadí, že to nefouká do kabiny, zato nohy má člověk omrzlý

Mně to přijde, že tam Ford zapomněl udělat jednu polohu.
Jinak mě spíš vadí, že to nefouká do kabiny, zato nohy má člověk omrzlý
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- Ahmed
- Test driver

Pri zaple klimatizaci muzes topit a okna se ti nemlzi.Foqus píše:To je bomba, když se zamlží okno, tak jezdit v 10ti stupních se zapnutou klimtizací a přebíjet to topením - to je přesně to, po čem toužím... hned po tom, mít v kufru karton octů.
Jinak mě spíš vadí, že to nefouká do kabiny, zato nohy má člověk omrzlý![]()
- Blekota
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
To je jasnéAhmed píše:Muzes pridat teplotu, nemusis to mit na ledovy vzduch.Blekota píše:Vyhřívaní okna moc u zamlžení nepomůže. Nejvíc klima v kombinaci s ofukem ( i na 1) . Ale občas ti bude docela kosaStenly píše:Nebo vyhřívat okno, ale to má velký odbět a nelze použít trvale.
nyní: FF3 Metal Grey 1,5 TDCI
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6