Ja mam zatial iba jedny, a chcel by som pre istotu dokupit este aspon jednu sadu. Idealne by som chcel vsetky, ale to je uz TROSKU drahe a ako sa poznam, tak by som niektory nastavec mohol aj stratit a to by ma asi je*lo...

Taky bych se bal, ze to ztratim a blbe se to s tou redukci dotahuje. V pneu servise by z toho urcite radost nemeli, ze musi davat 4 redukcemisoo píše:Chcem sa opytat ci mate niekto aj viac ako jednu sadu (4ks) bezpecnostnych srobov.
Ja mam zatial iba jedny, a chcel by som pre istotu dokupit este aspon jednu sadu. Idealne by som chcel vsetky, ale to je uz TROSKU drahe a ako sa poznam, tak by som niektory nastavec mohol aj stratit a to by ma asi je*lo...![]()
tiez si myslim,ze davat tolko bezpecakov je zbytocne.Skutocne by si iba pripadneho zlodeja tak nastval,ze by ti v afekte poskodil auto inym sposobom.misoo píše:no chcel by som tie sroby este jedny, kedze jedny mam original fordacke, a dali mi ich v roztrhnutom sacku...
gumik co ty na to ? asi sa sacok cestou zo skladu o nieco zachytil a tak sa roztrhol ze ?
Aki....vidi,ze v Olomouci mate samych milych a seriznych zlodejov.Aki píše:to, ze dva bezpecaky na kazdem kole zlodeje rozzuri - a jeste dokonce k tomu, aby dotycnemu propichal gumy, me po ranu dokonale pobavilo![]()
lidi asi se moc divate na televizi. zlodej kukne, vidi dva bezpecaky - tak radeji odtahne o tri auta vedle, kde neni bezpecak ani jeden
U nas pred nekolika lety jen za jednu noc bylo propichano spoustu pneumatik.Aki píše:to, ze dva bezpecaky na kazdem kole zlodeje rozzuri - a jeste dokonce k tomu, aby dotycnemu propichal gumy, me po ranu dokonale pobavilo![]()
lidi asi se moc divate na televizi. zlodej kukne, vidi dva bezpecaky - tak radeji odtahne o tri auta vedle, kde neni bezpecak ani jeden
Pochopil si správně už to bude 10let "gumařiny". A ten pohár z Křivonosky za 1.místo v přezouvání? Máš mě i na fotce při předávání-ha.pelen píše:Ja, kdyz davam auto do servisu, tak pojistne srouby predem menim za normalni. V pneu servisu si odmontovavam a montuji kola vzdy sam.
P.S.:
Asi jsem pochopil tvuj nick "gumik".
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů