Tak tak pracoval sem v Kapitol a.s. tři roky .Měl sem i vlastní tým s 12lidmi ,ale nikdy sem nebyl přesvědčen vnitřně ,že to ja ta správná firma

S tím ,jak se měnil trh byla práce pojišťovacího poradce čím dál těžší ,věčný boj dostat se ke klientům

O získávání nováčků ani nemluvě to je zříše fantazie.Navíc ty lidi kvalitativně patřili do podprůměru a moc tomu nerozuměli tým se v podstatě rozpad a já skončil .Dnes bych šel dělat jedině nezávislé poradenství která firma je taková nevím

Rozhodně nedoporučuji OVB,AWG,ZPF a podobný multilevelové firmy ,jak se říká sou to ,ale stroje na peníze .Můj názor je že nemusíš mít VŠ ekonomickou stačí ,když tě to bude hodně bavit a budeš chtít sám sebe někam posunout .Nakonec ,když sem si já vyřizoval hypotéku tak poradce byl uplnej ňoumes kterýho sem znalostmi převálcoval a musel sem si jí nakonec vyřídit sám,protože u Wustenrotu to byl běh na dlouhou trať a nikdo s nima moc nechtěl dělat

A to byla velká firma Pražská na hypotéky .......Ta práce je pro lidi, který to opravdu zajímá a baví rozhodně není jednoduchá a najít dobrou nezávislou společnost ,která má svůj vlastní analitický tým trhu nebude zas tak jednoduché .Provize sou krásné ,ale je to podnikání a náklady dou za tebou telefon ,auto -benzín ,pojištění soc.a zdrav +silniční daň +účetní a daně na konci je třeba vydělávat nadprůměrně