Příspěvek
od Bob Wolf » 30.08.2009 14:58
kemo píše:Že bys včera změnil oblíbenou trasu a jel Anglickou?
Sotva jsem se stihnul otočit, jak jsi jel rychle, tak snad jsi to bylo ty
Vzadu byla klubová podložka a stihnul jsem jen konec SPZ.
Jo, jo, to jsem byl já.... před dovčou jsem zařizoval ještě nějaké drobnosti, tak jsem do Anglické zabrousil.... po té úpravě každý den zápasím s tím jezdit v rozumných limitech, ale nějak se nedaří
.... poslední zážitek s jízdou "lehce mimo limity" mám cca týden starý, ze začátku úseku dálnice D5 na Plzeň, ještě před IKEOU a Globusem (je tam 100 a má to ještě charakter silnice I.třídy - dálnice začíná tuším až někde cca 200 metrů za odbočkou na IKEU) - dával jsem to tam cca v osm večer na prázdném úseku kolem 225 a když jsem byl v nejlepším, tak koukám, že mně do levého pruhu leze četník z dopravky a mává rukou jako že mám zpomalit !!!! (neměl stavěcí terč, jen na sobě žlutou vestu) - četníci to tam měří často, jsou schovaní ve středovém travnatém oddělovacím pruhu mezi keříky a mobilním radarem měří rychlost v obou směrech (směrem do Prahy je tam dokonce max. 80). Tak jsem to zašlápl, zpomalil na 160, objel ho zprava a pokračoval dál.... celkem koukal, ale nikdo mně potom nestíhal

Focus II. ST - r.v. 2006, úprava Wolf Racing (340 PS,545 Nm), Bilstein B16 Gewindefahrwerk PSS9, AP Racing (kotouče 362 mm, 6 pístků) - desky Raybestos směs ST31, samosvorný diferenciál Quaife, výfuk MILLTEK turbo back, Semi Slick TOYO R888