Drnčení podruhé
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Drnčení podruhé
Ahoj všichni. Focuse mám asi 3 týdny a jsem s ním maximálně spokojen. Nějaký mouchy však stále vylétají a jednou z nich je drnčení z přední části vozu. Tyto jasně plechové nebo plastové zvuky se objevují jen a pouze při jízdě na dlažebních kostkách a to tak, že nepravidelně. Jedná se o ideální příklad rezonance, kdy v určitých chvílích něco zadrnčí.
Je to focus po faceliftu rok 2003.
Nevíte někdo, co by to mohlo být??? Cítím se dost divně, když ve skoro novém autě jedu vedle 15 let starého favorita a jdou nám z toho stejné zvuky...
Díky za odpověď!
Martin
Je to focus po faceliftu rok 2003.
Nevíte někdo, co by to mohlo být??? Cítím se dost divně, když ve skoro novém autě jedu vedle 15 let starého favorita a jdou nám z toho stejné zvuky...
Díky za odpověď!
Martin
- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Přední část vozu myslíš "motorový prostor" nebo "palubní deska" ...trošku to specifikuj.
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- oner
- Nováček
me teda take drncelo kde co,ale vetsinu sem vyresil.jedna zavada se tykala uchyceni zadnich sedacek,byl to kov na kov,stacilo utahnout...druha zavada byl plast na leve strane v zavazadlovem prostoru,stacilo pobouchat a je klid
ale,te posledni se ne ane zbavit,je to zadni viko kufru,kov na kov a uz z toho silim,nevite jak to odstranit?je fakt,ze fokus by si zaslouzil lepsi plasty,ale necim ty supr jizdni vlastnosti vykoupene byti musi,ze?

Focus 1.5 110kw STline
Byl : Focus trend sport 1.0 92kw 2015 MrCandyRed
Byl : fočus 1.6i 74Kw rv99 Black Metal - Trend Sport
Byl : Focus trend sport 1.0 92kw 2015 MrCandyRed
Byl : fočus 1.6i 74Kw rv99 Black Metal - Trend Sport
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to lehce ťuklý na bok... ale je to od fokiho, tak doufám, že je to opraveno dobře... podle toho co tu všichni píšete...zirafak píše:nebolo to auto burane a nekvalitne opravene?
Jinak je to z venku a určitě to nejsou nápravy, ani motor... je to prostě nějakej kus plastu, kterej mlátí o druhý kus plastu, popřípadě plechu... A já ne a ne přijít jakej

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Na pátých dveřích z vnitřní strany jsou dvě vymezovací gumy.Na každé straně jedna.Tak je skus kousek vyšroubovat.
No předpokládám, že to tě napadlo hned jak si to chtěl vyřešit.No a pak by to mohl být ještě můj případ, že na protikusu zámku dveří chybí to oplastování toho čepu.Já ho měl celé zdevastované a nakonec nějak odpadlo.Vyřešil jsem to obyčejnou elektrikářskou izolepou a mám klid.

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drnčení podruhé
Na tycky stabilizatoru ses dival?martas69 píše:..... Tyto jasně plechové nebo plastové zvuky se objevují jen a pouze při jízdě na dlažebních kostkách a to tak, že nepravidelně. Jedná se o ideální příklad rezonance, kdy v určitých chvílích něco zadrnčí.
-
- Test driver
...ale on pisal,ze je to z prednej casti vozidlaDany píše:Na pátých dveřích z vnitřní strany jsou dvě vymezovací gumy.Na každé straně jedna.Tak je skus kousek vyšroubovat.No předpokládám, že to tě napadlo hned jak si to chtěl vyřešit.No a pak by to mohl být ještě můj případ, že na protikusu zámku dveří chybí to oplastování toho čepu.Já ho měl celé zdevastované a nakonec nějak odpadlo.Vyřešil jsem to obyčejnou elektrikářskou izolepou a mám klid.

-
- Test driver
Tak od Fokihomartas69 píše:Bylo to lehce ťuklý na bok... ale je to od fokiho, tak doufám, že je to opraveno dobře... podle toho co tu všichni píšete...zirafak píše:nebolo to auto burane a nekvalitne opravene?
Jinak je to z venku a určitě to nejsou nápravy, ani motor... je to prostě nějakej kus plastu, kterej mlátí o druhý kus plastu, popřípadě plechu... A já ne a ne přijít jakej![]()

Z vlastnej skusenosti viem,ze vseliake pazvuky a rezonancie su velmi tazko identifikovatelne a tym padom aj tazko odstranitelne...treba hladat,pocuvat,experimentovat,skusat....

- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To není žádná novinka... může tam drnčet téměř cokoliv a už jsme nad tím strávil 2 odpoledne a bez výsledku:o( Ale předek to nebude, tam jsem odizoloval i takové prkotiny jako jsou kryty na bnaterku a pojistkovou skříň... a to nemluvě o veškerých plastech, jež drží nárazník, masce a dalších:o) Dneska se vrhnu na levý bok:o)zirafak píše:Tak od Fokihomartas69 píše:Bylo to lehce ťuklý na bok... ale je to od fokiho, tak doufám, že je to opraveno dobře... podle toho co tu všichni píšete...zirafak píše:nebolo to auto burane a nekvalitne opravene?
Jinak je to z venku a určitě to nejsou nápravy, ani motor... je to prostě nějakej kus plastu, kterej mlátí o druhý kus plastu, popřípadě plechu... A já ne a ne přijít jakej![]()
![]()
Tak to je potom "ine kafe".....
![]()
Z vlastnej skusenosti viem,ze vseliake pazvuky a rezonancie su velmi tazko identifikovatelne a tym padom aj tazko odstranitelne...treba hladat,pocuvat,experimentovat,skusat....![]()
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nebo se skus podívat v předu na ty vymezovací gumy.Já jsem to koupil z francie mlasklé na zadek ale krom toho tam byl prasklý přední nárazník, který šel do opravy a do laku.Mě to taky drnčelo,tak sem ho cely sundal a znovu nasadil a je to ok.Měl jsem špatně nacváklou tu černou mřížku mezi světlama.Možná to bylo tím.Jukni na to. 

- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Může to bý podběh (nadkolí). Když jsem ho nezašrouboval k nárazníku tak mi taky drnčel....nobo spíš bouchal.
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus