Super, díky, nedokázal jsem si to pořádně představit... Vypadá to pěkně. Práce nebyla náročná ne? Použil jsi původní objímku pro blikač, nebo vše home madeJenda080 píše:Ja to tak mam mam naraznik s blinkry v narazniku a jsou z toho parkovacky...skusim pohledat nejake fotos![]()
EDIT:tak jsem neco nasel ze spoda je to pred zatmavenim....
Paráda, koupim LEDky a příští tejden to zprovoznim... Taky nejsem kamarád s elektrikou, ale přidělat jeden káblik snad dám.Jenda080 píše:Vse zustalo stejne objimka je ta sama jen tam frknes zarojdu a svitis...ja jsem jen pomahal jelikoz ja a elektrika....proste nejsme moc kamaradi...
![]()
No vidiš, tak máš novou inspiraciJenda080 píše:Covece to me ani nenapadlo naprdet tam letky misto zarovky...
Jasne tohle taky zvladnu ale vzhledem k tomu ze se tahalo jeste vice veci i v motoru tak jsem to nechal na nem...![]()
jj, mrknu na to, říkám, neměl jsem čas hledat, tohle bylo první, co to našlo... a takhle obrovský samozřejmě nechci !!!Jenda080 píše:Ty letky jsou na netu treba na seznamu napis let zarovky a jdi do zbozi s touhle patici jich tam par je ta lepsi cenu a hlavne ne takovy (kravy) aby se ti potom neroztek naraznik...![]()
Ahoj, nevím zda si rozumíme, nechci to totiž používat jako blinkry.m.a.x.i.m.u.s píše:Nezapoměn, že přední a zadní blinkry z LED signalizují rychlím blikáním závadu a musí se to řešit přes nějaké relé. boční by měly být OK.
Jinak bych řešil spíše SMD diody, které svítí lépe. Jsou to ty na druhém obrázku. Mám je v parkovačkách a jsem nadšený.
Mohu sehnat něco podobného jako je zde za mnohem lepší cenuTo jsou ty pravé SMD.
Případně se dá sehnat toto.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host