Ahojte, ako čitam, tak zisťujem, že viac nás má rovnaký problém... pred pár dňami som si kúpila Ford focus C MAX 1.8 TDCI, Ghia, r. 2005 a tiež mám problém, že keď vypnem motor, zamknem auto, stále svietia displeje - rádio a displej, kde ukazuje km. Všetky dvere mám určite dobre zatvorené, nič iné nesvieti a neviem čo s tým..svieti mi to celú noc, ale zatiaľ sa mi nestalo, že by som nenaštartovala a v bazare mi tvrdili, že tiež nemali za ten mesiac, čo tam auto stálo vybitú baterku. Zist niekto za ten čas niečo nové v tejto veci?? Nemôže sa to dať len nejako nastaviť?? Vopred ďakujem za radu.
A ešte mám jednu otázku: Tempomat by mal fungovať aj pri menších rýchlostiach, alebo len nad 60km/h?? mám pocit, že mi nefunguje...ale ešte ho vyskúšam...mal niekto problém s tempomatom??
svietiace displeje
- spigot
- Test driver
Re: svietiace displeje
Myslim ze na tuto temu tu toho bolo popisane vela. To nie je chyba ale vlastnost. Urcite ti to svieti celu noc az do rana? Ked rano prides k autu tak to stale svieti? Urcite sa to neda nastavit.
Tempomat funguje tusim od 40km/h a vyssie (nie som si isty rychlostou).
Tempomat funguje tusim od 40km/h a vyssie (nie som si isty rychlostou).
-
- Nováček
Ďakujem za rychlu odpoveď,idem si tu ešte prečitať spravy, k môjmu problemu..som tu prvý krát, poradil mi to známy, tak ešte sa tu len orientujem...ďakujem
- BAZOWSKI
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- spigot
- Test driver
Najdolezitejsie, je najprv pouzit funkciu "Hledat" a az potom sa pytat.