Tady je to vidět nejlépe ....
http://jirkaf1.rajce.idnes.cz/Focus_sra ... 56-rsz.jpg
- optimální velikost a průchodnost.

Jo, jo - to je nádhera - asi nejhezčí (a nejfunkčnější pro můj zámysl), co jsem zatím vidělMarťas píše:Bobe, a co bys rekl na toto?
http://www.fordstownerssa.co.za/forums/ ... =3&t=30594
Pokud umis svarovat plasty nebo to nekomu zrucnemu prenechat. Vysledek je super jak vzhledove, tak funkcne...

. Ale pokud se ti to tak libi.....ja jsem daval za vsechny plasty nacerno 1000kc a mel jsem to za 2 dny hotove...
. Ale pokud se ti to tak libi.....ja jsem daval za vsechny plasty nacerno 1000kc a mel jsem to za 2 dny hotove...

já ti už sám nevím, jak na to
   já ti už sám nevím, jak na to  

Jinak má hodně podobný, velký intercooler, jako mám já...
  Jinak má hodně podobný, velký intercooler, jako mám já...   

Marťas píše:Bob Wolf : Budu se do toho poustet pres zimu, stejne tak do vrchni masky, kterou chci bez loga. Jestli se podari, nejak zmastim navod. Vyrezat by to nemel byt problem, na svarovani si najdu nejakeho experta a pak to musi jit cele do laku...
Drz palce

Je to udelano ze dvou stejnych masek, kde z te jedne je vyriznuta "mrizka" a privarena k druhe, kde je prozmenu vyriznuty ramecek pro SPZ. BTW maji dobre napady, co?
 Je to udelano ze dvou stejnych masek, kde z te jedne je vyriznuta "mrizka" a privarena k druhe, kde je prozmenu vyriznuty ramecek pro SPZ. BTW maji dobre napady, co?

Tak to by bylo geniální takto to jen pospojovat - dvě origoš mřížky - super nápad. Tak to si už hned jednu koupím do rezervy a až to zmákněš, tak ti s důvěrou svěřím realizovat - samozřejmě za odpovídající úplatuMarťas píše:On to neni tahokovJe to udelano ze dvou stejnych masek, kde z te jedne je vyriznuta "mrizka" a privarena k druhe, kde je prozmenu vyriznuty ramecek pro SPZ. BTW maji dobre napady, co?
 ještě jeden exemplář pro mne, ok ???
  ještě jeden exemplář pro mne, ok ???  

Jo promin....je to anglicka zkratka "By the way" (mimochodem), kterou jsem si nejak zvykl pouzivat ze zahranicnich for...Bob Wolf píše:P.S. Kdo je to ten BTW ???

Marťas píše:Jo promin....je to anglicka zkratka "By the way" (mimochodem), kterou jsem si nejak zvykl pouzivat ze zahranicnich for...Bob Wolf píše:P.S. Kdo je to ten BTW ???
Pustim(e) se do toho mozna jeste drive, tak budu praci postupne fotodokumentovat a pokud se povede, udelam(e) toho vice podle potreby
 Vždyť to můžeme designově pojmout úplně stejně - já na tom znaku Fordu na masce taky nijak zvlášť nelpím - jen nevím, jak se zámkem haubny, který je pod ním schovaný
    Vždyť to můžeme designově pojmout úplně stejně - já na tom znaku Fordu na masce taky nijak zvlášť nelpím - jen nevím, jak se zámkem haubny, který je pod ním schovaný   A pokud by jsi to završil nějakou hezkou krycí černou barvou, která se hned neoloupe a chvíli vydrží, potom by to nemělo chybu a ty "carbon- Stoffler-doplňky"  pošlu s klidným svědomím do kelu
   A pokud by jsi to završil nějakou hezkou krycí černou barvou, která se hned neoloupe a chvíli vydrží, potom by to nemělo chybu a ty "carbon- Stoffler-doplňky"  pošlu s klidným svědomím do kelu   Tak uvidíš - pokud se do toho dáš a bude se ti dařit, tak ti klidně pošlu finance na nákup ještě 1 nebo 2 nových origoš spodních grilů a pokud budeš ochoten, tak by jsi udělal druhý exemplář pro mne.....
 Tak uvidíš - pokud se do toho dáš a bude se ti dařit, tak ti klidně pošlu finance na nákup ještě 1 nebo 2 nových origoš spodních grilů a pokud budeš ochoten, tak by jsi udělal druhý exemplář pro mne..... 

. Az bude cas, sezenu druhou masku a jdu do toho. Pak se Ti ozvu a udelam zrejme zvlast tema, at "nezasirame" tohle
 . Az bude cas, sezenu druhou masku a jdu do toho. Pak se Ti ozvu a udelam zrejme zvlast tema, at "nezasirame" tohle  ...
...

Marťas píše:Lak na tom bude drzet dobre. Nyni mam masky, difuzor i krytky mlhovek striknute na skoro cerno uz dele nez pul roku a porad jak nove. Musi se to akorat striknout zakladem na plasty, aby se barva neloupala. Az bude cas, sezenu druhou masku a jdu do toho. Pak se Ti ozvu a udelam zrejme zvlast tema, at "nezasirame" tohle
...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host