jaran9 píše:... diky za tipy, já jsem byl nedočkavej a dal jsem to srovnat u nás ve Východních Čechách, ale neumí opravit barvu, takže to pak asi ještě hodím do toho Vulkanu.
jaran
Škoda, to jsi zbytečně uspěchal.....

ono to není totiž jen o "barvě" - ta poškrábání od obrubníků obnášejí především zbroušení poškozeného místa "do ztracena" kotouči s minimálně 3 stupni zrnitosti, následně nástřik základovou barvou a poté cca 2x rozstřik povrchovou barvou. Je to v podstatě obdoba "karosařiny" pokud máš někde bouchlé plechy - jen se pracuje s hliníkem. A pokud je to někde uražené, jsou schopní chybějící kus navařit a kolečko dát kompletně do původního tvaru.
Já jsem ani s takovouto šíří oprav nepočítal a už jsem hledal 18´origoš ST kolečka na inzerci, starší, nepoškrábaná - a nelze je sehnat (ve slušném stavu) pod 3.000,- Kč. Takto, po absolvovaných repasích, jsem na cca 1/3 ceny než kdybych koupil mírně použité...
Umí pracovat "pouze" s hliníkem - kola z jiných lehkých slitin včetně nerez třídílných kol ani oni nepořeší...

Focus II. ST - r.v. 2006, úprava Wolf Racing (340 PS,545 Nm), Bilstein B16 Gewindefahrwerk PSS9, AP Racing (kotouče 362 mm, 6 pístků) - desky Raybestos směs ST31, samosvorný diferenciál Quaife, výfuk MILLTEK turbo back, Semi Slick TOYO R888