Vstřiky
-
- Nováček
Re: Vstřiky
naftový filter, trysky sa čiastočne zapchali
kolik je to moc dobiji-napis volty kolik si zmeril. jinak me ted v zime umrela baterka a pri neuspesnym pokusu o start kdy se motor sotva prevaloval doslo k situaci, ze po nastartovani pres kabely jedu a auto jede o dost hur a starty jsou jak tady nekteri pisou nepravidelny beh motoru cca 5 s po startu. tak sem nelenil pichnul ho na ids a vstriky vymazany
tak sem dal novou baterku nahral vstriky a zase jako zamlada. je to divny ale sem si jisty ze to podpeti v siti kuli baterce ktera je ko mi je vymazala. mam focuse s 2 pocitacema pro vstriky a pro motor zvlast

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
stava se ze kdyz motor zaklepe (myslim spatny nepravidelny chod ) tak cidlo klepani vymaze striky a musi se znovu pres diagnostiku nahrat jak pise papouch .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- priwi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Dobíjí kolem 15,2V možná víc, občas se rozsvítí kontrolka dobíjení. Po 600km se zase vstřiky rozhodily. Asi to bude chtít nový čerpadlo, protože auto padá občas do nouzáku a počítač hlásí nízký tlak paliva. Nejspíš se pak přidíraj ty vstřiky. A co to čidlo klepání? To by taky mohlo dělat, jo? Ale vžycky to přestalo jet během jízdy, ne např. po nastartování. Díky...
Focus 1,8 TDCi 85kW kombi, r. v. 2002
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
cidlo jen snímá .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Milano
- Nováček
No ono stačí, když máš vstřiky špatný a tečou přepadem, že čerpadlo už nestíhá udržet požadovaný tlak a pak ti to padá do nouzáku. To už bych řešil jen v pořádným dieselservisu, kde ti otestují vstřiky (ne baňkovým testem), ale už jen to stojí asi 2t.
A kdybys ty vstřiky musel měnit, tak si nech zkontrolovat i čerpadlo - měli by to udělat automaticky, at' se ti ty nový vstřiky třeba neucpou po čase šponama, kdyby už to čerpadlo bylo chycený.
A to dobíjení bych samozřejmě řešil taky, ale to je nic oproti vstřikům:o)
A kdybys ty vstřiky musel měnit, tak si nech zkontrolovat i čerpadlo - měli by to udělat automaticky, at' se ti ty nový vstřiky třeba neucpou po čase šponama, kdyby už to čerpadlo bylo chycený.
A to dobíjení bych samozřejmě řešil taky, ale to je nic oproti vstřikům:o)
Focus sport 3D 2003 1.8 TDci 85 kw, xenony, vyhř. čelní okno, zrcátka i sedačky Recaro, el. nastavitelná sedačka řidiče + zrcátka, palubní počítač, digi klima, egr off, kat off, černá perlet'
- priwi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no oni tam jsou nový vstřiky asi půl roku. teď půjde na test čerpadlo a pravděpodobně bude potřeba vyměnit...
- Milano
- Nováček
No to je dobrý taky napsat předem...
No člověče, jestli mě takový srandy taky čekaj, tak potěš pr...
No uvidíš, na co tam přijdou, hlavně to pak nezapomeň dát vědět, at' ostatní ví...no přeju ti, at' už to není nic nákladnýho!

No uvidíš, na co tam přijdou, hlavně to pak nezapomeň dát vědět, at' ostatní ví...no přeju ti, at' už to není nic nákladnýho!

Focus sport 3D 2003 1.8 TDci 85 kw, xenony, vyhř. čelní okno, zrcátka i sedačky Recaro, el. nastavitelná sedačka řidiče + zrcátka, palubní počítač, digi klima, egr off, kat off, černá perlet'
- Miro Hudák
- Nováček
foki píše:stava se ze kdyz motor zaklepe (myslim spatny nepravidelny chod ) tak cidlo klepani vymaze striky a musi se znovu pres diagnostiku nahrat jak pise papouch .
ja som zopár krát štartoval v mrazoch a bez žhavičov, vtedy auto dosť klepe. teraz, po 3 týždňoch som zistil, že mám spotrebu o 1,5 litra vyššiu, može to mať súvis? myslím s tým vymazaním strikov... vďaka za radu
FoFo I, ´02, 1.8TDCi 85kW, 5.8 l/100km, xenony ST170

- priwi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tak dneska bylo auto na počítači a zas to ukázalo jen vstřikovače. ani se nezobrazilo čerpadlo, i když to několikrát spadlo do nouzáku a dřív tenhle jev ukazoval nízký tlak paliva (už s novýma vstřikama)... tak ještě vyměníme alternátor kterej snad bude dávat správný napětí, novej regulátor v tom původnim totiž dělal ještě větší. a zkusíme s tim chvíli jezdit, a když to udělá znovu, tak jde čerpadlo na kontrolu. btw - ty vstřiky se rozhodily chvíli po výměně toho regulátoru, tak to třeba je tim napětim, že to resetuje ř.j. ví bůh....
- hrica
- Nováček
Tak vstřiky, no minulý týden jsem to odvezl do servisu, za studena to jelo jako traktor, v nízkých otáčkách, mám už 185000 km, tak jsem si říkal, asi jeden vstřik, objednal jsem diagnostiku a ouva, ten jeden vstřik total, a zbytek je na výměnu, když jsem se ptal na důvod, tak mě řekli, že u těchto aut je to normální-výměna mezi 150000-200000 km, tak at víte co vás čeká. 

-
- Nováček
Taky se hlasím. Před Vánocema mi to 2x chcíplo na neutral. Ale v pohodě jsem zase nastartoval. Pak mi to chcíplo za jízdy a bohužel už nechytl. Teď se dělá repas vstřiků a čerpadla. Je to raketa no, ale čeká to asi každého s tímto motorem. Nejdřív jsem to sváděl na naftu. Ale beru jen u značkových čerpaček. A když jsem se tady dočetl, že ty vstřiky vydrží cca tak 150.000 km tak mě to vyšlo celkem přesně. Tak přeju všem ať vám vydrží v cajku co nejdéle.

Mondeo combi Titanium S, 2.0 SCTi 149kW manual, bílá Frozen
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a nemohlo to byt cidlo vacky ?
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
To jsem se tu dočetl,říkal jsem jim to v servise ale prej ne. Poslali vstřiky na diagnostiku do Soběslavi. Tal snad mě neoje...

foki píše:a nemohlo to byt cidlo vacky ?
Mondeo combi Titanium S, 2.0 SCTi 149kW manual, bílá Frozen