Je to normální, nebo to mám řešit? Mondeo mám krátce a v mrazech jsem s ním ještě po dálnici nejel. Možná to je úplně normální a ptám se na hovadinu

Pokud by to byl prokluz řemene vodní pumpy, tak by to mělo spíš opačný efekt - tj., že by to mělo spíš sklon k přehřívání motoru. Taky bych tipoval na 90% ten termostat! IggyrockPuk* píše:Ještě v mém případě mi kamarád říkal jestli to není třeba v prokluzování drážkového řemene - vodní pumpa. Minulý týden jsem totiž nechal vyměnit napínací kladku a řemen. Při jízdě jsem slyšel pískot. Tak možná i to ...
Neviem ako Mondeo, ale obycajne je vodna pumpa na rozvodovom remeni, nie na drazkovom.Puk* píše: Ještě v mém případě mi kamarád říkal jestli to není třeba v prokluzování drážkového řemene - vodní pumpa. Minulý týden jsem totiž nechal vyměnit napínací kladku a řemen. Při jízdě jsem slyšel pískot. Tak možná i to ...
Tak to jsi úplně vedle. Mondeo má vodní pumpu a čerpadlo servořízení na jedné hřídeli, která je poháněna drážkovým řemenem od vačkoové hřídele. Když se postavíš čelem k motoru, tak je to na pravé straně.Neviem ako Mondeo, ale obycajne je vodna pumpa na rozvodovom remeni, nie na drazkovom.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host