A jsme zpět
Udělali jsme si výlet z Auparku na hrad a bohužel tam je zavřeno z důvodu rekonsrukce

Takže jsme se vrátili do Auparku pěkně promrzlí a nespokojení, ale v obchodním centru jsme se zahřáli tak dobrý
Do Ufa a na prohlídku města jsme kvuli špatné viditelnosti a nevlídnému počasí nevyrazili tak jsme pak ještě zajeli do Ikei, protože jsme tam chtěli ještě jeden stolek a zrcadlo. Proti Ikei v Brně jsme dokonce ušetřili 140,- a zde platili jen 780,- tak aspoň malá náhrada za uzavřený hrad
Jinak se mi zdá, že krom podrážděného blikání na mé světla jsem se na SK nesetkával s tolika dodělávanýma HID sadama jakov v ČR a ani tam nemá tolik řidíčů SPDS, ale dost řidičů tam pro jistotu nesvítilo vůbec.
Jinak cesta do Bratislavy jsem jel v noci tak žádná divočina s rychlostí mimo obec většinou kolem 80 - 100 km/hod (kolem D1) a spotřebu na letišti jsem měl s ST220 za 7,8 a po cestě domu už za světla jsem jel kolem D2 a to už jsem jel mimo obec na tempomatových 115 km/hod a celkově mi spotřeba zůstala na 8,4 a podle palubáku byla průměrná rychlost 61km/hod.