Takze k veci ono mam 20r.som z BA momentalne jazdim na skoda fabii 1.4MPI no ale uz dlhsie snivam o niecom poriadnom dlho som chcel civic type-R no potom som zazrel focus ST myslim uz ten novy 2006... A chcel by som si ho na jar zadovazit chcel by som pocut od vas rady preco prave zo sirokeho vyberu focus ST chcem ho kupit jazdeny a rozpocet mam nieco okolo 13 000Eury da sa za tuto sumu realne zadovazit? myslim bechybny kusok neburany neposkodeny? Ako je to zo spolahlivostou naco si dat pri kupe najvatsi pozor? Slabiny tohto auta? Spotreba ma nezaujima ale napr. naklady na udrzbu nemam vobec kontakty co sa tiika servisov a v autorizovanom to nieje moc nakladne? pytam sa preto lebo auto nieje problem si kupit no venovat a dat mu potrebnu starostivost teda udrzbu nieje len tak a kedze dam do toho auta 13 000tak mi ostane 0-lova rezerva.... Pozeral som a v nemecku chodia tie auta okolo 13 000 Treba aby som zo sebou niekoho zobral kto sa vyzna? Nenasiel by sa tu niekto kto by bol ochotny sa ist somnou pozriet a pomohol by mi pri kupe? Mam velky zaujem o toto auto no stale sa neviem rozhodnut ci je dobry napad dat vsetky peniaze do auta a ked uz by som dal ci by to stalo zato...
Za kazdy prispevok dakujem a rad by som rozsiril kruhy fandov tychto krasnych aut...
Kludne aj ked asi sem chodia iba priaznivci focusov piste aj negativne skusenosti, pripade ako by ste vynalozili vy z mojim rozpoctom kazdy nazor ma zaujima.... Dakujem