Díky za názory
 Díky za názory 

Díky za názory
 Díky za názory 

Ale u tý Jetty mi to hrálo i na takhle krátkou anténu v pohodě.
 Ale u tý Jetty mi to hrálo i na takhle krátkou anténu v pohodě.

No vidíš, a pak že jsi o krok nazpětromosch píše:Já když jsem přijel poprvé s Fokínkem do garáže tak jsem se lekl že mi hraje
rádio.Před tím jsem měl ve Favoritovy Nějakej starej Piooner a Felda měla Blaupunkt a nechytaly se. Takže když chci muziku v dílně tak otevřený okna a hraje mi Fofínek!!!!!!
 Musím se na to mrknout, asi tam bude něco v nepořádku, když to tak chválíš. Taky se mi nějak nezdá, že by to mělo mít takovej mizernej příjem.
  Musím se na to mrknout, asi tam bude něco v nepořádku, když to tak chválíš. Taky se mi nějak nezdá, že by to mělo mít takovej mizernej příjem. 

Hurvajs píše:No vidíš, a pak že jsi o krok nazpětromosch píše:Já když jsem přijel poprvé s Fokínkem do garáže tak jsem se lekl že mi hraje
rádio.Před tím jsem měl ve Favoritovy Nějakej starej Piooner a Felda měla Blaupunkt a nechytaly se. Takže když chci muziku v dílně tak otevřený okna a hraje mi Fofínek!!!!!!Musím se na to mrknout, asi tam bude něco v nepořádku, když to tak chválíš. Taky se mi nějak nezdá, že by to mělo mít takovej mizernej příjem.

Hurvajs píše:jj, proměřím obvod, jestli je vše O.K. Nějak jsem to od začátku přisoudil tomu rádiu a vůbec mne nenapadlo, že by to mohlo být něčím jiným. Ještě že máme to fórum, to je věc!!

Aspoň mě to tak připadne.
  Aspoň mě to tak připadne.

Ale já jsem ji nezkrátil v pravém slova smyslu, koupil jsem jen jinou, kratší, ale originál kratší, takže by měla být jakoby naladěná na tu svou délku ne?speedy píše:Já mám taky rádio 6000CD a jsem s příjmem spokojený, měl jsem před tím jiná rádia a ty byli o něco horší.
Jinak když zkrátíš anténu, tak jí vlastně rozladíš. Každá anténa je svou délkou přizpůsobená na určitou frekvenci.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host