Prosím pomozte mi!
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Prosím pomozte mi!
Ahoj,
Stala se mi taková věc, našel jsem si inzerát na internetu a zdálo se to jako dobrá koupě, kontaktoval jsem prodejce a ten mi napsal že požaduje platbu předem na účet. Ujišťoval mne že je otec dvou dětí a že je to 100% a není podvodník. Po delším rozmýšlení jsem mu peníze poslal a říkal že v Pátek příjde balík ale nic nepřišlo. Tady je celý inzerát: http://herni-prislusenstvi.sbazar.cz/ps ... 17409.html
Kdo by znal jistého Karla Sazimu a nebo věděl kde bydlí, byl bych Vám moc vděčný a komentáře typu že jsem blbec si prosím ušetřete. Děkuji.
Stala se mi taková věc, našel jsem si inzerát na internetu a zdálo se to jako dobrá koupě, kontaktoval jsem prodejce a ten mi napsal že požaduje platbu předem na účet. Ujišťoval mne že je otec dvou dětí a že je to 100% a není podvodník. Po delším rozmýšlení jsem mu peníze poslal a říkal že v Pátek příjde balík ale nic nepřišlo. Tady je celý inzerát: http://herni-prislusenstvi.sbazar.cz/ps ... 17409.html
Kdo by znal jistého Karla Sazimu a nebo věděl kde bydlí, byl bych Vám moc vděčný a komentáře typu že jsem blbec si prosím ušetřete. Děkuji.
Byl: Ford Focus, TDDI 1.8, Black

- risomas
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím pomozte mi!
ked to bolo len tento piatok tak sa este nic nedeje. pockaj do pondelka ak nepride zavolaj mu.
Ak si to platil z uctu popr mas potvrdenie o vklade penazi tak by nemalo byt problem dostat peniaze spat predavajuci ruci podla EU prava aj za postu.
Ak si to platil z uctu popr mas potvrdenie o vklade penazi tak by nemalo byt problem dostat peniaze spat predavajuci ruci podla EU prava aj za postu.
Honda Shadow 130dB
toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km
Foto https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=10373

toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km

-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ano, mám potvrzení o vkladě + mám emaily o tom že to poslal resp. neposlal. A jak by se to pak řešilo, kdyby ani v pondělí nic nepřišlo? Protože od Pátku mi neodpovídá na emaily.. Díky

- Rendy
- Nováček
Třeba umřel 

- chycek
- Pokročilý
Možná zkusit odpovědět na něktej z jeho jiných inzerátů a uvidíš jestli se ozve, samozdřejmě se mu ozvi jako někdo jiný. A když zabere tak 

>>Galerie<<Ford Focus I Trend, 1.6/74kW, 3 door, r.v. 2002
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
- luky.fofo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
záleží jestli to nebrzdí pošta... u nás s tím je problém a chodí zásilky s týdením spožděním
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To s tím inzerátem užž jsem zkoušel a zatím nic
třeba to ještě zítra příjde i když pochybuju
Je zajímavé, jak jsem chtěl číslo zásilky tak mi už neodpověděl 

-
- Zkušený
jj dej vědět jak ti to dopadlo
napiš mu do hodnocení sbazaru jakej je na něj spoleh
napiš mu do hodnocení sbazaru jakej je na něj spoleh
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- Quickie
- Moderátor
prečo si mu posielal peniaze vopred ked ma v inzerate napísané : "Hotově při převzetí 4 000 Kč"
by som sa mu vykašlal.. buď na dobierku alebo dovidenia..

by som sa mu vykašlal.. buď na dobierku alebo dovidenia..
- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
no nevím, už ten jeho pseudonym je takovej "divnej"
A novej ps3 se 120GB za 4tis. je taky podezřelej 

Naposledy upravil(a) viperk dne 09.05.2010 19:08, celkem upraveno 1 x.
Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
nevím kdy ten balík měl poslat, ale jestli měl dorazit v pátek, tak předpokládám že ho poslal tento týden. A to že česká pošta doručuje balíky tak porůznu, že kolikrát nedá ani upozornění že nějaký je je taky normální.
Navíc myslím že nikdo není povinen sedět celý víkend u internetu, taky klidně ten člověk mohl jet na dovolenou, na služebku, na víkend se známými...
Takže myslím že by ses měl zklidnit a mít trošku trpělivosti a trošku přemýšlet, sem nejdriv myslel ze nekdo nekoho zabil a pak takovahle bejkarna....
Btw: ja kdyz neco prodavam a kupujiciho neznam, tak taky vyzaduju platbu predem, protoze nehodlam hradit naklady za dobirkovne kvuli nekomu kdo si neco objedna a pak si to rozmysli a nevyzvedne...
to risomas: dost bych se divil, kdyby prodavajici rucil za postu, za tu snad ruci posta sama akorat ten prodavajici to bud pojistil nebo ne a jestli podle prava EU je pro nas nezajimavy, pokud to neni zakotveny v nasem pravu...
Navíc myslím že nikdo není povinen sedět celý víkend u internetu, taky klidně ten člověk mohl jet na dovolenou, na služebku, na víkend se známými...
Takže myslím že by ses měl zklidnit a mít trošku trpělivosti a trošku přemýšlet, sem nejdriv myslel ze nekdo nekoho zabil a pak takovahle bejkarna....
Btw: ja kdyz neco prodavam a kupujiciho neznam, tak taky vyzaduju platbu predem, protoze nehodlam hradit naklady za dobirkovne kvuli nekomu kdo si neco objedna a pak si to rozmysli a nevyzvedne...
to risomas: dost bych se divil, kdyby prodavajici rucil za postu, za tu snad ruci posta sama akorat ten prodavajici to bud pojistil nebo ne a jestli podle prava EU je pro nas nezajimavy, pokud to neni zakotveny v nasem pravu...
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Pán nikam nejel, odpověděl na inzerát s Iphone, takže u internetu je.
Cituji:
Dobrý den. Na nákup mého Iphene není třeba účet,platbu vložíte přímo do banky.Pokud máte zájem dejte vědět,napíši Vám číslo účtu,děkuji
Cituji:
Dobrý den. Na nákup mého Iphene není třeba účet,platbu vložíte přímo do banky.Pokud máte zájem dejte vědět,napíši Vám číslo účtu,děkuji

- risomas
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ty ako kupujuci nemas pravo sa domahat posty nejake kompenzacie. Preto ruci predavajuci a on si potom moze nieco vymahat od posty.
Overene uz sa mi to stalo 2x
Overene uz sa mi to stalo 2x
Honda Shadow 130dB

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jak pise alexino , poste to muze nejaky den trvat a jeste nemusi dat upozorneni do schranky
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé