Klavesove hudobne nastroje
- Jozef
- Pokročilý
Klavesove hudobne nastroje
Ahojte, hladal som tu, ale nenasiel, preto skusam vytvorit nove vlakno.
Chcem kupit klavesovy nastroj pre zaciatocnika. Pozrel som si nejake ponuky, nejake ohlasy a z vyberu mi ostali tieto v rovnakej cenovej hladine:
Yamaha PSR E323
Yamaha EZ 200P
Mate niekto skusenosti s tymito nastrojmi ? Prosim poradite mi, ktore z tych dvoch, alebo aj inych v tejto cene vybrat ?
Dakujem.
Chcem kupit klavesovy nastroj pre zaciatocnika. Pozrel som si nejake ponuky, nejake ohlasy a z vyberu mi ostali tieto v rovnakej cenovej hladine:
Yamaha PSR E323
Yamaha EZ 200P
Mate niekto skusenosti s tymito nastrojmi ? Prosim poradite mi, ktore z tych dvoch, alebo aj inych v tejto cene vybrat ?
Dakujem.
- mickielli15
- Pokročilý
Re: Klavesove hudobne nastroje
ahoj, jestli vydržíš, mám velmi dobrého známého, majitele tohoto obchodu: http://www.clarina.cz/ , je to taky muzikant a dost tomu rozumí. Uvidím se s ním v pondělí. Stačí to v pondělí? 

Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- Jozef
- Pokročilý
2 mickielli15: Staci do pondelka, pravdaze. A dakujem 

- mickielli15
- Pokročilý
ahoj, tak jsem ho dnes nestihnul, ale vzhledem k tomu, že toho zítra nemám tolik, chytnu ho. Tak sorry a zítra.
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- mickielli15
- Pokročilý
tak jsem mu zkusil zavolat a byl zrovna u počítače -
Takže - tu EZ200P NEBRAT, zaprvé je to výběhovej model, kterej k nám přišel z USA, kde se prodával docela špatně.
Ale hlavní a nejdůležitější nevýhoda - nemá dynamickou klávesnici.
takže ber každopádně tu PSRE323, protože ta má dynamickou klávesnici, i má více zvuků.
Jinak - dynamická klávesnice je prostě to, že čím větší silou hraješ, tím hlasitěji se to ozývá, klávesy jsou citlivé na sílu úhozu, prostě jako na klasickým klavíru.
Jo a Libor (to je ten majitel obchodu) jí má i laciněji, než v Tvém odkazu. Tady:
http://www.clarina.cz/produkt/805/Yamah ... acatecniky
... tak šťastnou ruku při výběru, ale za těhle okolností bych rozhodně bral tu PSRE323. Čaudy.
Takže - tu EZ200P NEBRAT, zaprvé je to výběhovej model, kterej k nám přišel z USA, kde se prodával docela špatně.
Ale hlavní a nejdůležitější nevýhoda - nemá dynamickou klávesnici.
takže ber každopádně tu PSRE323, protože ta má dynamickou klávesnici, i má více zvuků.
Jinak - dynamická klávesnice je prostě to, že čím větší silou hraješ, tím hlasitěji se to ozývá, klávesy jsou citlivé na sílu úhozu, prostě jako na klasickým klavíru.
Jo a Libor (to je ten majitel obchodu) jí má i laciněji, než v Tvém odkazu. Tady:
http://www.clarina.cz/produkt/805/Yamah ... acatecniky
... tak šťastnou ruku při výběru, ale za těhle okolností bych rozhodně bral tu PSRE323. Čaudy.

- Jozef
- Pokročilý
Nebol som tu par dni, takze odpovedam az teraz.
Dakujem mickielli15 za Tvoju snahu a odpoved. K tomu, co Ti hovoril Tvoj znamy, asi doslo k "informacnemu nedorozumeniu".
Klavesy EZ-200 je keyboard s rozsahem klaviatury 61 kláves, s dynamikou úhozu a ....
Preto som nad nimi uvazoval.
Oba tieto nastroje su velmi podobne a lisia sa len v drobnostiach. Ta kupa zatial neponahla, takze zatial este hladam po nete, kde je aka ponuka.
Dakujem mickielli15 za Tvoju snahu a odpoved. K tomu, co Ti hovoril Tvoj znamy, asi doslo k "informacnemu nedorozumeniu".
Klavesy EZ-200 je keyboard s rozsahem klaviatury 61 kláves, s dynamikou úhozu a ....
Preto som nad nimi uvazoval.
Oba tieto nastroje su velmi podobne a lisia sa len v drobnostiach. Ta kupa zatial neponahla, takze zatial este hladam po nete, kde je aka ponuka.
- mickielli15
- Pokročilý
jeje tak to nevím, on se asi nějak musel přehlídnout. Ještě se ho jednou zeptám a dám vědět...

- Jozef
- Pokročilý
Rozhodnute a kupene: Yamaha EZ 200P.
Zatial spokojnost.
Hlavne s vylozenymi nohami pozerajuc na to, ako to hraje same ...
Zatial spokojnost.
Hlavne s vylozenymi nohami pozerajuc na to, ako to hraje same ...