Otázka ET?
- astar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Otázka ET?
Jaký ET má focus?
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Otázka ET?
Kdyz to das hledat, tak najdes spoustu odkazu.astar píše:Jaký ET má focus?

- astar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- hide
- Pokročilý
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
hele chlapi v klidu je to proste nejakej mladoch kterej se tu moc nevyzna. taky jsme byli nekdy na zacatku :} ikdz je pravda ze je trosku ostrejsi.
F.F.kombi 1.8 16 V GIA Black metal [img:2ro1ll6e]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:2ro1ll6e]
- astar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem myslel ze toto je diskuzni forum.. podle me by lidi, kteri sem chodi, meli drzet pri sobe a pomahat si.. a promin, kdyz uz se nekdo namaha s odpovedi, urcite by se mu zily nezkratily, kdyby napsal cislo ET... Kazdopadne prosel sem pres spousty znacek (Fiat, Mazda, Alfa) a tim padem i diskuzni fora a opravdu sem se jeste nesetkal nikde s takovou neochotou lidi pomahat a radit druhym... neberte to osobne, urcite se to netyka vsech. Kazdopadne co z toho plyne? odpovedi cca. 5 - ET pro me stale neznama.. diky moc chlapi ze ste mi v tech odpovedich na toto tema prozradili a nekecate o nicem jinem... Tohle neni o mladosstvi a nezkusenosti. I kdyby to tu bylo 100x a nekdo se ptal na neco co vim, odpovedel bych mu. Kdybych prece ja nebo nekdo jienej vedel jak jinak, nebo kde jinde to zjistit, neptali by se... 

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no ber to tak, že kdyby přšlo 100 lidí se stejnou věcí a každý tady založil zvlášt téma, tak se tady v tom za chvíli nevyznáme, ale rozhodně tu nejde o to, že by ti nikdo nechtěl poradit 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Peter
- Junior
- hide
- Pokročilý
Kdyby jsi tenhle dotaz vznesl na http://forum.fordclubs.org/ tak by ti tam moderátor nejenom vynadal, ale okamžitě by téma zamknul, nebo smazal. 

- Forfoc
- Pokročilý
Nejlepší stránky na výběr elektronů jsou http://www.elektrony.cz, ty jediný uváděj, jestli budou nebo nebudou potřeba dělat úpravy na vozidle( aby se ti tam elektrony v pohodě vešly). Kupovat je tam nemusíš , jen si vybereš a pak je můžeš sehnat jinde.
- astar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
Ono je mnohdy rychlejší projít fórum a najít odpověď, informací je tu opravdu dost, než zakládat nový vlákna, to pak tady bude fakt zmatek a nepřehledno. Kluci to nemysleli určitě nijak špatně.astar píše:Tak děkuju za odpovědi.. už sem se to dozvědělsorry za můj přístup k věci, ale nutně jsem to potřeboval zjistit, takže sem byl zpočátku sklamanej odpovědí... ještě jednou díky

FF1 kombi 1.6 - r.2002 310 tis km a stále to jezdí
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to Astar:
Omlouvam se za mou odpoved. Forum tady nefunguje jako operatori mobilnich telefonu, kteri maji k dispozici elektronicke databaze. Zalezitost disku se tu probirala mnohokrat, padly tam i hodnoty ET, take odkazy na internetove adresy. Automaticky jsem predpokladal, ze te staci jen upozornit a pouzijes ucinny vyhledavac, ktery je tu k dispozici. Obzvlast, kdyz pises, kolika fory jinych znacek jsi uz prosel.
1. informace o schvalenych discich a pneu ma sve velkem technicaku, ja se k memu nedostanu nijak lehce, mam ho ve skrince, pred kterou je spousta krabic a tasek, manzelka mi za to nadava, budu muset udelat poradek.
2. informace je urcite v "Jak na to?", tu knizku ale vozinm v kufru auta, nemam ji pred sebou.
3. dalsi na nasem foru
4. na netu
Promin, ale nepripadal jsi mi jako uplny zacatecnik v pouzivani PC.
Omlouvam se za mou odpoved. Forum tady nefunguje jako operatori mobilnich telefonu, kteri maji k dispozici elektronicke databaze. Zalezitost disku se tu probirala mnohokrat, padly tam i hodnoty ET, take odkazy na internetove adresy. Automaticky jsem predpokladal, ze te staci jen upozornit a pouzijes ucinny vyhledavac, ktery je tu k dispozici. Obzvlast, kdyz pises, kolika fory jinych znacek jsi uz prosel.
1. informace o schvalenych discich a pneu ma sve velkem technicaku, ja se k memu nedostanu nijak lehce, mam ho ve skrince, pred kterou je spousta krabic a tasek, manzelka mi za to nadava, budu muset udelat poradek.
2. informace je urcite v "Jak na to?", tu knizku ale vozinm v kufru auta, nemam ji pred sebou.
3. dalsi na nasem foru
4. na netu
Promin, ale nepripadal jsi mi jako uplny zacatecnik v pouzivani PC.

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car