ŽHAVENI TDCI
-
- Junior
ŽHAVENI TDCI
Potøebuji poradit mám Focus 1,8 tdci 2001 combi.Když je normální teplota tak startuje parádnì ale když jsou mrazící teploty tak dlouho toèí nebo bych nenastartoval.Žhavící svíèky jsou OK teï hledám nìjaký snímaè teploty který to tøeba blokuje ten co je na ventilovém víku po výmìnì vykazoval stejné chování auta. Tak nevím PORADÍ NÌKDO ??? DÍKY
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ten na viku snima polohu vacky vuci klice . tdci maji v zime problemy jako tddi . holt nafta .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Junior
re
ahoj a díky myslel jsem si že je to na vaèku ale mìl jsem za to, že je to tøeba ještì navíc snímaè teloty. PROSÍM TÌ nevíš kde je tedy snímaè teploty vody jelikož se mi zdá, že žhaví stejnì dlouze jako pøi normál. teplotách už jsem vymìnil relé které bylo spálené a jsem z toho už nasra... DÍKY
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
myslim si ale ze tenhle problem ma kazde druhe tdci , ja mam doma 3ks a 2toci dlouho nez chytnou a treti chytne skoro hned a pak chcipne a musim startovat znovu . kamos startuje tak ze jednou nastarutje kratce a podruhe mu to chytne , novej soft a stale stejne .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- kynte
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tet přesně nevim jak to maj TDCI ,ale tddi čidlo teploty vhladící kapaliny nemej maj pouze čidlo teploty hlavy válcu a od toho řídící jednotka vypočítá teplotu chladící kapaliny.Zrovna nedávno sem tenhle problem řešil a dělalo to tohle čidlo.Posílalo nesmyslný signáli do PCM a ona pak nepustila žhavení protože tyhle motory žhaví až když je teplota hlavy pět stupnu.A pokud to kecá že je motor teplej tak ti pak nechce žhavit.
- martyG
- Pokročilý
vidím, že sme na tom všetci tdci-čkári podobne, kua naštartujem, zhasne, naštartujem druhý krát a beží, som z toho celkom vyplašený a to ešte nie je žiadna zima
Spolieham sa už len na to, že keď vymením žhaviče, tak sa to zlepší, čo ty na to foki
Keď som mal golfa I, dobrú baterku a žhaviče OK, naštartoval na prvý krát a už nezhasol, sused má passata cca 200 tis.km a štartuje to na brnk. Preto som si kupoval fofa, aby som v zime nemal s týmito vecami ohľadne štartovania problémy a teraz toto..... 

Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ćetli jste manuál? Tam je napsáno, že nafťáky se starují až naskočí. Třeba 30 vteřin. Zvláště v zimě. To není jak u benzínu 8 sekund a čekat. necháváte strtér trochu protočit? Já když v zimě jen brnknu, tak zdechne taky, ale když podržím klíček tak 2 vteřiny tak OK. Třeba to bude jen totomartyG píše:vidím, že sme na tom všetci tdci-čkári podobne, kua naštartujem, zhasne, naštartujem druhý krát a beží, som z toho celkom vyplašený a to ešte nie je žiadna zimaSpolieham sa už len na to, že keď vymením žhaviče, tak sa to zlepší, čo ty na to foki
Keď som mal golfa I, dobrú baterku a žhaviče OK, naštartoval na prvý krát a už nezhasol, sused má passata cca 200 tis.km a štartuje to na brnk. Preto som si kupoval fofa, aby som v zime nemal s týmito vecami ohľadne štartovania problémy a teraz toto.....

FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Prostě se to staruje jako náklaďákmartyG píše:manuál som samozrejme čítal, ale tých 30 sek. sa mi zdá riadne dlho točiť štartérom, myslím, že toto je u tdci riadna vychytávka....![]()

FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

- Ahmed
- Test driver
- Hugo72
- Junior
- Lukysek
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: ŽHAVENI TDCI
ahoj
Na mém FF po otočení kličku jen problikne kontrolka(asi 1s.) na žhaveni ale motor chytá spolehlivě zda se mi ten int. dost krátky
Na mém FF po otočení kličku jen problikne kontrolka(asi 1s.) na žhaveni ale motor chytá spolehlivě zda se mi ten int. dost krátky
-
- Nováček
Re: ŽHAVENI TDCI
Ahoj, nevíte kde je umístěné čidlo nasávaného vzduchu?
Ford Focus Combi 1.8 TDCi, 115 HP,GHIA ,Dark Grey,2002