Chci se s Vámi podělit o svoji báječnou zkušenost při pokusu o koupi nového "wágen". Po dlouhodobém uvažování, hledání, porovnávání, konzultaci s drahou polovičkou, kontrole rodinného rozpočtu a několika návštěv různých bazarů ad. jsem se konečně rozhodl pro koupi druhého auta do rodiny - rozhodnutí padlo na FoFo 1,6 nebo 1,8 combi. Při hledání nějaké "voňavky" jsem na netu narazil na nabídku jedné společnosti z ČB ( nevím jestli můžu uvádět jméno firmy), sídlí na nějaké Suchomelské cestě a zabývá se údajně prodejem a dovozem ojetých aut ze SRN a CH a pořádají i spolujízdy pro auta za hranice!!!! Vybral jsem si z jejich nabídky FoFo 1,8 combi ( pořád na netu visí) za 179 tis., r.v. 2000, pěkná výbava i popis. Ovšem při telefonátu mi bylo sděleno, že auto již není atd, atd. a nabídli mi jinou "voňavku" , ale Opel Astra 1,6 16V, červená b., plná výbava, super stav, záruk až do alelujá, 100% nebourané, doložené serviskou atd. za bratru 189 tis. ( taky tam ještě visí a ty fotky - to se musí vidět!!!). Po několikerém tel. ujištění o nebouraném autě jsem se včera s kamarády vypravil na prohlídku-nejprve do ČB, po telefonu do Č.Krumlova a pak až do nějakých Bohdalovic. To už mě mrazilo v zádech. Po cca 10 minutách jsme zjistili, že to bylo bouchlé na předek, ze zapomenutého štítku výměna oleje ve 139. tis a ne 58. tis jak mě přesvědčoval inzerát i ten hodný pán ( říkejme mu třeba "Matěj´k").

Pěkně jsme se s pánem rozloučili, já ač povahy holubičí, jsem ho měl sto chutí něčím přetáhnout, a vydali jsme se na 200 km cestu k domovu. Tímto varuji další případné zájemce o koupi auta přes onu firmu a onoho pána!!! A spolujízdu za hranice si vůbec neumím představit!!!! Jsou všichni prodejci v ČR taková h....a!!! Nedělal jsem si iluze, ale čeho je moc, toho je příliš. Tímto Vás úpěnlivě prosím o POMOC - potřebuji pořádné FoFo nebo z toho zajdu!!!

Poraďte mi nějakého "slušňáka" - Foki bude asi nad mé možnosti. Chtěl bych FoFo 1,6 nebo 1,8 benzín, combi, ve slušném stavu, pokud možno nebourané, ujeté km max do 150 tis., r.v. 2000 a výše, výbava-minimálně klima, centrál DO, alespoň 2 x pytel, prostě čím větší výbava tím lepší, s tím že se musím vejít do max. 185. tis s přihlášením a základním servisem - rozvody, náplně apod.. Nejsem blázen???