aceleration reduced

Vše o motorech ST a RS
Moderátor:foki
Odpovědět
radousz
Nováček
Nováček

aceleration reduced

Příspěvek od radousz » 02.02.2011 23:21

ahoj,zdarvim všechny
dnes se mi přihodila pro mě stresující věc.mam zazimované ST a musel jsem ho dát ven na 2 dny z garáže,baterka nebyla nijak v poho,a jak to stálo na mrazu,byl jsem rád,že jsem to po těch dvou dnech natočil.po té se mi ukázalo na BC aceleration reduced a engine system fault,ale kontrolka motoru nesvítí.myslíte,že by to mohlo být způsobeno tou slabou baterií?nikdy před tím jsem svym ST problém neměl. :(
díky moc za pomoc

Miguelicek
Test driver
Test driver

Re: aceleration reduced

Příspěvek od Miguelicek » 03.02.2011 12:20

To samé se mi stalo před dvěma týdny s Focusem 2.0...dal jsem baterii na nabíječku a od té doby v pohodě, takže to vážně bude mít souvislost se slabou baterií :wink:

Tesna
.
.

Re: aceleration reduced

Příspěvek od Tesna » 24.02.2011 22:02

Baterií to nemusí být. Totéž se mi stalo včera ráno. Auto stálo v noci venku, -12. Ráno jsem bez problémů nastartoval, ujel asi 2 km a na 5 minut odběhl do krámu. Po nastartování a ujetí možná 200m červená kontrolka a stejná hláška. Turbo bylo evidentně mimo provoz. Takže jsem na nejbližší odbočce zastavil a zkusil Microsoft test = vypnout / zapnout. A bez problému. podle mne nějaký problém v elektronice (kondenzáty, náhodný error?). Podobně mi 1x - 2x zablbly i předchozí auta.

Odpovědět

Zpět na „Motory“