proražená pneu vs. Policie vs. TSK vs. Modrý Anděl
- Vitalish
- Zkušený
proražená pneu vs. Policie vs. TSK vs. Modrý Anděl
chvíli jsem přemýšlel jestli tohle napsat do "Vytočilo mě" ... zatím asi ne, dál se uvidí :
dal jsem si dneska pár pivek s bývalými kolegy a zavolal si odvoz vozu Modrý Anděl. V ulici v Korytech jsme vymetli strašlivou díru, až mi bylo Modea líto ... o kus dál už jsem cítil i po těch pivech a z místa spolujezdce že je přední guma asi v čudu, což se po zastavení i potvrdilo.... po pár pivech se člověk těší do postele, ale nezbylo než zavolat na dispečink služby a pak na Policii. K mému překvapení Policajti dorazili poměrně rychle, posádka MA byla víc než slušná a vydali jsme se hledat onu díru. Policajti zavolali technika TSK, přijel opět kupodivu příjemný chlapík, vše se nafotilo, sepsalo, dostal jsem kontakty na právní oddělení TSK, čísla jednací Policie i TSK....
Ráno mě čeká přezutí dojezdovky, a kolotoč telefonátů na TSK, Policajty a Modrého Anděla.... opruz.
Kdyby měl někdo podobnou zkušenost s TSK, rozbitým kolem a podobně, budu rád za každou radu jak postupovat. Ráno přezuju a odvezu kolo do pneuservisu, zdokumentuju škody a budu se domáhat u TSK......
dal jsem si dneska pár pivek s bývalými kolegy a zavolal si odvoz vozu Modrý Anděl. V ulici v Korytech jsme vymetli strašlivou díru, až mi bylo Modea líto ... o kus dál už jsem cítil i po těch pivech a z místa spolujezdce že je přední guma asi v čudu, což se po zastavení i potvrdilo.... po pár pivech se člověk těší do postele, ale nezbylo než zavolat na dispečink služby a pak na Policii. K mému překvapení Policajti dorazili poměrně rychle, posádka MA byla víc než slušná a vydali jsme se hledat onu díru. Policajti zavolali technika TSK, přijel opět kupodivu příjemný chlapík, vše se nafotilo, sepsalo, dostal jsem kontakty na právní oddělení TSK, čísla jednací Policie i TSK....
Ráno mě čeká přezutí dojezdovky, a kolotoč telefonátů na TSK, Policajty a Modrého Anděla.... opruz.
Kdyby měl někdo podobnou zkušenost s TSK, rozbitým kolem a podobně, budu rád za každou radu jak postupovat. Ráno přezuju a odvezu kolo do pneuservisu, zdokumentuju škody a budu se domáhat u TSK......
- vitacz
- Zkušený
Re: proražená pneu vs. Policie vs. TSK vs. Modrý Anděl
tak to by mě zajímalo ja Ti to dopadne. V ulici v Korytech taká často projíždím.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to akoze "taxikar" soferoval tvoje auto a jebol do jamy ?? to by som mu do nej asi nalozil jeho hlavu neeee ???
drzim palce

drzim palce

-
- .
- Kontaktovat uživatele:
...nemělo by to jít z pojistky modrých andělů?...způsobil to jejich řidič, ne?
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- Vitalish
- Zkušený
on za to ani tak nemohl...dira byla plna vody a nebyla videt....
půjde to z pojistky TSK. Musel jsem počkat na policajty i na technika TSk, kterej díře přidělil číslo
Dneska jsem si oběhal jejich pojištovnu, obul tu švidravou dojezdovou galusku a musim sepsat žádost o náhradu škody. Jinak samozřejmě za nehody ručí svým pojištěním Modrej Anděl.....
Přední guma je v hajzlu, ráfek snad naštěstí ne.... blbý je, že tuhle gumu už nikde nekoupim tak budu muset koupit dvě a to mi nikdo nezaplatí
takže kdyby měl někdo vyvoněnou Pirelli 210 Wintersport 205/50 R17 93H , tak bych byl nadšen . Zdenku34 , nemáš eště jednu?
)))
půjde to z pojistky TSK. Musel jsem počkat na policajty i na technika TSk, kterej díře přidělil číslo

Přední guma je v hajzlu, ráfek snad naštěstí ne.... blbý je, že tuhle gumu už nikde nekoupim tak budu muset koupit dvě a to mi nikdo nezaplatí

takže kdyby měl někdo vyvoněnou Pirelli 210 Wintersport 205/50 R17 93H , tak bych byl nadšen . Zdenku34 , nemáš eště jednu?

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Aj tak to je mi líto, to musela bejt pořádná díra
Kde je tam cca ta díra?

ST150
- Vitalish
- Zkušený
když jedeš ze Strašnic nahoru na Zahraďák a mineš nájezd na Spojku, tak těsně před těma kostkama jak je zastávka. Ale už ji snad zasypali.....
- Vitalish
- Zkušený
- chycek
- Pokročilý
Co takhle najít jinou díru a buchnout tam i druhou gumu?
>>Galerie<<Ford Focus I Trend, 1.6/74kW, 3 door, r.v. 2002
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Tak tuhle díru jsem tam minul uplně náhodou, vůbec jsem o ní nevěděl (taky večer) a všimnul jsem si jí až tak 3 metry před autem a už jsem nestihnul udělat nic, ale naštěstí jsem jí minul asi fakt o centimetry, pěkně sviňská
Druhou gumu bych teda rozhodně nebouchal, taky by si mohl bouchnout celej ráfek a kdo ví, co ještě...

Druhou gumu bych teda rozhodně nebouchal, taky by si mohl bouchnout celej ráfek a kdo ví, co ještě...
ST150
- Vitalish
- Zkušený
díra by snad měla bejt zasypaná.... druhou gumu určitě bouchat nebudu, ale když už jsem sehnal na eshopech náhradu za gumu, tak už z druhýho mi odepsali že už ji nemaj a mít nebudou 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ať jdou do řitě...Pořád to všude slyšíme,jak je nutné dělat to a to...všechno pro bezpečnost.Já to chápu.Na nápravě by gumy měly být stejné.Tak ať sakra ta pojišťovna zacvaká obě!Je to jako kdyby jsi vymet tu díru,rozhodilo Ti to geometrii a prorazil si gumu.Gumu by zaplatili a geometrii ne.Prostě pojistka je,tak ať pojišťovna sype... 

- Vitalish
- Zkušený
geometrii zaplatí, lícování nárazníku taky.... ale dvě gumy dost pochybuju. Každopádně když neseženu gumu, koupím dvě a druhou budu vymáhat na Modrejch Andělech ...
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
..když o tom tak přemýšlím, to je jakoby ti podiktoval nové světlo a výbojku si kup sám, ze zákona je dáno že obě dvě stejné, tak ať platí, ne 

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
- Vitalish
- Zkušený
pánové, teorie je to pěkná a já s ní plně souhlasím
Nicméně praxe je zcela jiná a já budu rád, když mi ti správci mamutích jam zaplatí aspoň jednu gumu, geometrii a lícování plastů.... Mimochodem jedna guma stojí po všech slevách nejlevnější přes 5000 Kč.... to bych blil