Ahoj všichni,
měl bych na vás dotaz ohledně autokosmetiky, a to konkrétně vosku. Ale postupně .... Po půlročním parkování na sídlišti mezi řidičskýma dilentantama začínám řešit problémy se škrábanci. Na ty hrubší (až na bílý podklad) jsem si už pořídil korekční sadu od Forda, na ty mělčí chci zkusit pastu+leštěnku+vosk od Turtlewax. Nechci to tu moc rozebírat, protože podobné vlákno už existuje (pastu i leštěnku už jsem si vybral). Takže moje otázka: Je dobré koupit "Barevný vosk Turtlewax - tmavě modrý COLOR MAGIC PLUS s korekční tužkou"? Jde mi o to jestli ta "tmavě modrá barva" vosku a korekční tužky bude sedět k tmavě modré barvě mého vozu (Focus Combi II, r.v. 2007). Pokud mi nikdo nepotvrdí osobní zkušenost, tak ho samozřejmě kupovat nebudu a koupím nebarevný vosk.
Předem dík za odpovědi.
Barva vosku Turtlewax vs. barva vozu
-
- Nováček
- vitacz
- Zkušený
Re: Barva vosku Turtlewax vs. barva vozu
Má osobní zkušenost s turtlewax s tužkou je taková, že je to k ničemu. Je to dobrá leštěnka, některé škrábance zmizí a to jak s tužkou tak i bez ní. To že je v nějakém barevném tónu je podle mně jen trik jak přilákat lidi. Táta má tmavě modré mondeo ja stříbrného focuse. Táta má Modrej turtle wax a já pochopitelně sříbrnej. Dělal jsem test obou leštěnek na mondeu a výsledek byl stejný. Člověk by čekal, že ta modrá bude na té modré lepší a stříbrná tu barvu natónuej, ale nestalo se tak. Stříbrnou tužku jsem na modré nezkoušel.