Problikne při startování
- jarous350
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Problikne při startování
Světla vypnutý a když pak klíčkem otočím až do poslední polohy startování, tak mi vepředu probliknou světla. Po nastartování už jsou zase normálně zhaslý. Co to je za bejkárnu?
- ajgr
- Nováček
Re: Problikne při startování
Čau, tak to se mi stávalo taky a stalo se to i kamošovi. Při startování mi problikávala přední světla a jemu i mě odešla zanedlouho baterka. Oba máme nové baterky a světla při startování ani neblinknou 

FOCUS II Combi 1,6 Tdci 80 kw r.v. 2005
- jarous350
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
U jednickovyho litaly rucicky na budikach a tady svetla, jo? S tou baterkou by me to ani zas tak neprekvapilo, protoze i po dobiti s tim motorem netoci kdovi jak dobre.
- ajgr
- Nováček
nevím jak u jedničkového, ale my oba máme Focus II Combi 2005 1,6 Tdci 80 kw ..... ale kontrolky ani budíky nic nehlásily.........i když vlastně, když byla baterka vyštavená a nemohl jsem nahodit motor, tak červená dioda mezi palivem a teplotou blikala, jak najatá......
- ULTIMATE
- Nováček
Taky mi to dělá, jak byl velký mráz jezdil jsem raději se startovacími kabely
Pokud je teď kolem nuly tak zatím OK bez problikávání, ale už se rozhlížím po nové baterce.

Pokud je teď kolem nuly tak zatím OK bez problikávání, ale už se rozhlížím po nové baterce.
C-MAX 1.6 TDCI 80kw r.v.2004

- jarous350
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Blby je, ze dneska uz to motorem jen tak skoro prevalilo - krom toho se vynuloval palubni pocitac. Otackomer naskocil az po chvili. Zejtra jedu na 3 dny na sluzebku, tak doufam, ze to jeste pojede, protoze ted v nedeli se baterka blbe shani - leda bych jel do Baumaxu. Baterku jsem dal tedka zase na nabijecku, ale uz minule ji to moc nepomohlo, takze ted je to spis jen takovej zoufalej pokus.
- ajgr
- Nováček
ULTIMATE píše:Taky mi to dělá, jak byl velký mráz jezdil jsem raději se startovacími kabely![]()
Jo tak, já to musel řešit v těch největších mrazech, ale koupil jsem v Auto Kelly silnejší baterku za cca 2500 kč a je po problému.... tuším 74 Ah
- jarous350
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hotovo, dal jsem tam zanovni baterku z hustokary Skoda 120, ktera se bude stejne v lete srotovat a je to vyreseny. Je to sice nejaka noname, ale jestli bude 2 roky fungovat, tak dobry, lepsi nez ji sesrotovat spolecne s hustokarou.
- ajgr
- Nováček
jarous350 píše:Hotovo, dal jsem tam zanovni baterku z hustokary Skoda 120, ktera se bude stejne v lete srotovat a je to vyreseny. Je to sice nejaka noname, ale jestli bude 2 roky fungovat, tak dobry, lepsi nez ji sesrotovat spolecne s hustokarou.
Týý jo, cos to měl za baterku ve škodárně? A světla už neblinkají?
- jarous350
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Normální 43Ah, tu jsem měl ve focusech taky. Světla teď neblikly, takže asi OK, už se standardně chovej i budíky.
- ajgr
- Nováček
- jarous350
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ona by tam sla i vetsi baterka, ale ja si rikam, ze pokud funguje dobijeni a obcas se jede delsi trasa, tak pak cim mensi baterka tim lip - lehci a levnejsi, pritom funkcni.
- ajgr
- Nováček
Jj, šla. Já tam mám 74 Ah a nemám problém, startuje jak čert i v -20 

-
- Nováček
Zdravim panove.
Jsem v uplne stejny situaci. Baterka po sedmi letech konci a svetla pri startu probliknou. Ja jen, jestli to opravdu po vymene baterky prestalo, nebo jestli se to jeste obcas stane a mam nechat zjistovat co s tim....
Diky
Jsem v uplne stejny situaci. Baterka po sedmi letech konci a svetla pri startu probliknou. Ja jen, jestli to opravdu po vymene baterky prestalo, nebo jestli se to jeste obcas stane a mam nechat zjistovat co s tim....
Diky
FF II 2,0 Tdci Ghia kombajn
- jarous350
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Prestalo.
Ono uz to prestane kdyz jenom vyndas tu starou
Ono uz to prestane kdyz jenom vyndas tu starou