zdravím,
ted při cestě z ostravy domů se mi stala nemilá věc:
nejprve mi začala blikat varovná kontrolka motoru,potom zase zhasla,takhle to udělalo asi 2X-auta začalo cukat při vyšší rychlosti,a přišlo mi jako kdyby ztrácelo výkon.
potom začala kontrolka svítit furt,ale problémy s cukáním i s výkonem již nebyli!
a ještě bych dodal že se to stalo po tom co jsem dával auto ručně umýt a odstranit od soli po zimě,volal jsem jim jestli náhodou nepostříkali motor vodou,a tvrdili že určitě ne.tak mě napadlo jestli se někde jen nedostala vlhkost?!
tak se chci zeptat jestli nevíte co by mohlo s autem být,a jestli musím s autem do servisu,nebo kontrolku zhasne sama.
auto je ford focus II r.v.2006, 1,6 74kw.
předem děkuji za všechny rady.
kontrolka závady systému motoru-PROSÍM POMOC
-
- Nováček
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: kontrolka závady systému motoru-PROSÍM POMOC
diagnostika - podle toho pokracovat , muze byt voda ve svickach , nebo odesla civka .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
tak to sem zvědavý co to bude,ten frajer co to auto myl mi tvrdil že se motoru vodou ani nedotkl
kolik si mám zhruba nachystat peněz,v origo servisu?rovnou bych to spojil se servisní prohlídkou.

kolik si mám zhruba nachystat peněz,v origo servisu?rovnou bych to spojil se servisní prohlídkou.
-
- Nováček
ted seem volal do F67 v novém jičíně,a mají totálně plno,prý možná v úterý příští týden.
nevíte o nějakém servise kde by mi to dnes hodily do kupy,auto potřebuju na zítra do práce.
nevíte jestli by jsi s tím věděli rady v servise auto kelly???
nevíte o nějakém servise kde by mi to dnes hodily do kupy,auto potřebuju na zítra do práce.
nevíte jestli by jsi s tím věděli rady v servise auto kelly???
-
- Nováček
ted sem si ještě všiml že když otočím klíčkem do první polohy,tak jak se rozsvítí kontrolky,tak je vždy doprovází takový zvuk,a ted mi přišlo že ten zvuk jde slyšet o dost déle.....