AUX In - hraje jenom levy reprak
-
- Nováček
AUX In - hraje jenom levy reprak
Zdravim, rad bych se zeptal. Nechal jsem si dnes v servisu namontovat AUX-IN sadu do Fordu Focus (autoradio CD 6000 s tlacitkem AUX) a kdyz jsem do toho zapojil mp3 prehravac, tak mi hraje jen levy reprak, pritom radio a CD hrajou oba reproduktory... je mozne ze to zmastili v servisu, nebo pri zapojeni AUX zarizeni opravdu hraje jen jeden reproduktor??? Diky mockrat za odpoved od tech, co si take nainstalovali (nebo spise nechali nainstalovat) AUX IN v kastliku u spolujezdce...
- ZaQik
- Admin
Re: AUX In - hraje jenom levy reprak
AUX ma 3 kabely - levy repro, pravy repro a "zem" ... bud jeden spatne drzi nebo jsi malo zasunul jack do zdirky
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
Re: AUX In - hraje jenom levy reprak
zasunuti do zdirky jsem opakovane kontroloval... vice zastrcit nesel... no takze zkusim reklamovat zapojeni servisem... Diky, slo mi o to, aby mi nerikali pri reklamaci, ze to hraje jen v levem repro a ze jsem to mel prece vedet, ze to stereo nehraje...