Maskovacia siet ako provizorna garaz
- BrAtKo
- Junior
Maskovacia siet ako provizorna garaz
Ahojte co si myslite o pouziti vojenskej maskovacej siete na ucely nejakej garaze resp. krytia, kde by bolo mozne robit pod nou detailing, opravy skrabancov apd., kedze vonku pecie slnko. Ide o to, ze nemam velmi moznost pracovat niekde vo vnutri. Ale v zahrade mam obrovsky travnaty plac (pokosim). Staci postavit z dreva ci tycoviny kostru, upevnit sponovacimi spagatmi ako stan ci altan a hotovo. Cez vikend sa na tieto ucely chystam zobrat jednu velku siet 10x12m (mam zajednanu). Pripadne aj prakticke skusenosti uvitam... Vdaka.
- BrAtKo
- Junior
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Maskovacia siet ako provizorna garaz
zrovna tohle jsem ti chtěl navrhnout když jsem četl první příspěvek.
Maskovací síť je k ničemu

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- BrAtKo
- Junior
Tak vazeni ten altanok totalne fiasko. Pekne som si vsetko rozlozil na velkej travnatej ploche a zacal podla navodu spajat trubky, az som postavil strechu, natiahol na to plachtu a pod ho dvihat. Uz pocas tejto fazy sa mnohokrat stalo, ze trubky vyskakovali z plastovych spojok (i ked tam bol aretacny zobacik). No a najvacsia sranda zacala pri zdvihani na nozicky, to sme boli tusim styria ci piati, akonahle sme to zdvihli, tak sa tusim 2-3 trubky opat odpojili (pozn. dlzka je 6m !), ale akonahle sa odpojili tak z tej vysky jedna strana drzala uz iba v plastovej spojke a tie praskali a lamali sa. Cela konstrukcia spadla s dolamanymi spojkami. Nasrany som to zabalil do povodneho stavu a nalozil do auta. Este v nedelu vecer som s tym siel do METRA (MAKRO) na reklamaciu - vratenie penazi. Vysvetlil som pokojne celu situaciu a cakal...pani vsetko zapisala, niekam zavolala, tam jej poradili, ze na vratenie penazi je nutny suhlas nejakeho nadriadeneho, dovolala sa aj jemu, nebol z toho nadseny, ale peniaze som dostal na ruku. Takze pre METRO (MAKRO) palec hore (alebo sanka dolu sefe) 

- ZaQik
- Admin
... bud rad, ze to spadlo uz ted. Pri nejblizsim vetru by Ti toho stejne pulka odletela k sousedum.
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- Mudr.Hematolog
- Nováček
Presne tak......pri sebemensom vetre to lieta ako rogalo 

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele: